Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Manhart αναβαθμίζει το νέο VW Golf GTI

Ελλάδα 7:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Manhart αναβαθμίζει το νέο VW Golf GTI

ΝΕΑ

H Manhart αναβαθμίζει το νέο VW Golf GTI

ΝΕΑ

Η Manhart ολοκλήρωσε την εξέλιξη του πακέτου αναβάθμισης για το νέο Volkswagen Golf GTI. Το προσθιοκίνητο hot hatch διαθέτει πλέον ακόμη πιο δυναμική εικόνα εκτός και εντός, μαζί με νέους τροχούς αλλά και αύξηση ισχύος.

Advertisement
Advertisement

Η Manhart τοποθέτησε στον κινητήρα τη μονάδα διαχείρισης MHtronik, την οποία εξελίσσει η ίδια, με αποτέλεσμα την αύξηση τόσο της απόδοσης όσο και της ροπής του 4κύλινδρου υπερτροφοδοτούμενου βενζινοκινητήρα TSI 2.0 στους 290 ίππους και τη ροπή στα 425 Nm.

Τα επιπρόσθετα 45 PS και 55 Nm ροπής σε σχέση με το εργοστασιακό Golf GTI έχουν πιθανώς μειώσει κατά μερικά δέκατα του δευτερολέπτου και τον απαιτούμενο χρόνο για το κλασικό 0-100 km/h από στάση.

Η Manhart δεν δημοσιοποίησε περαιτέρω στοιχεία σε ότι αφορά τις επιδόσεις, αλλά υπολογίστε πως το εργοστασιακό μοντέλο χρειάζεται λίγο περισσότερο από 6 δευτερόλεπτα για να φτάσει από ακινησία τα πρώτα 100 km/h, προσεγγίζοντας λίγο αργότερα την τελική ταχύτητα των 250 km/h.

Advertisement
Advertisement

Αυτό σημαίνει πως το Golf GTI της Manhart αποτελεί μια πραγματική βολίδα έτοιμη να τα βάλει στο δρόμο με οποιοδήποτε σπορ αυτοκίνητο.

Η Manhart έχει επίσης εγκαταστήσει ένα νέο διαχύτη τεσσάρων πτερυγίων στο πίσω μέρος και ζάντες αλουμινίου 8 ακτίνων 8 × 19 ιντσών με ελαστικά 225/35, καθώς και ελατήρια H&R που έχουν μειώσει το ύψος από το έδαφος κατά 40 χιλιοστά.

Advertisement

Η πιο ασυνήθιστη αναβάθμιση βρίσκεται μέσα και είναι ο ουρανός του αυτοκινήτου που διαθέτει πολλές μικρές λυχνίες LED για ένα εφέ ουρανού με αστέρια που παραπέμπει απευθείας στις Rolls-Royce.

Advertisement

Τέλος, κατόπιν αιτήματος, ο βελτιωτικός οίκος θα αναβαθμίσει προσεχώς και άλλες πτυχές του νέου Golf GTI, όπως είναι για παράδειγμα το σύστημα εξάτμισης αλλά και τα φρένα. Υπομονή λοιπόν για περισσότερες λεπτομέρειες στο άμεσο μέλλον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Μία νέα, επετειακή έκδοση του VW Golf GTI
Παρουσίαση για το νέο VW Golf GTI Clubsport 45
Νέο VW Golf GTI: Ένα σύγχρονο… υπερόπλο (+video)

 

Advertisement