Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Jaguar I-Pace έγινε eTaxi στο Nurburgring

Ελλάδα 20:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Jaguar I-Pace έγινε eTaxi στο Nurburgring

ΝΕΑ

H Jaguar I-Pace έγινε eTaxi στο Nurburgring

ΝΕΑ

Η Jaguar είναι ο πρώτος κατασκευαστής που προσφέρει στους πελάτες της μια ξεχωριστή εμπειρία Race eTaxi στο επικό Nürburgring Nordschleife.

Advertisement
Advertisement

 

Την υπηρεσία Race eTaxi εγκαινιάζει η Jaguar στο θρυλικό Nürburgring Nordschleife με το ηλεκτρικό Performance SUV I-Pace. Επαγγελματίες οδηγοί αγώνων θα… μεταφέρουν τους επιβάτες για μία «βόλτα» στην πιο διάσημη και απαιτητική πίστα του κόσμου με ένα μοντέλο το οποίο έχει μηδενικές εκπομπές ρύπων και κίνηση σε όλους τους τροχούς.

Advertisement
Advertisement

Το SUV μοντέλο με sportive χαρακτηριστικά μπορεί να επιταχύνει από 0-100 χλμ σε 4,8 δευτερόλεπτα, χάρη στην τεχνολογία μπαταρίας ιόντων λιθίου 90kWh, η οποία αποδίδει 400 ίππων και 696 Nm ροπής. Η I-Pace θα νιώθει σαν στο… σπίτι της κάτω από όλες τις καιρικές συνθήκες στο Nordschleife των 20,8 χιλιομέτρων, με τις 73 στροφές, χάρη στην κίνηση σε όλους τους τροχούς.

Η χρήση του πρώτου ηλεκτρικού Race eTaxi είναι ένα ακόμα βήμα στη στρατηγική ηλεκτροκίνησης της Jaguar, για να φέρει περισσότερο κόσμο κοντά στα ηλεκτρικά οχήματα της αλλά και να γνωρίσουν την βραβευμένη I-Pace. Η Jaguar δεν είναι ξένη με ηλεκτρικά αγωνιστικά αυτοκίνητα, αφού συμμετέχει για τέταρτη σεζόν, με την ομάδα της Panasonic Jaguar Racing στην Formula E. Επίσης έχει συμπληρώσει ήδη μία χρονιά του Jaguar I-Pace eTrophy, του πρώτου cup με ίδια ηλεκτρικά αγωνιστικά I-Pace.