Menu
Τιμές αυτοκινήτων | Live η κίνηση Τιμές Καυσίμων | Choice: Ηλεκτρικά

H ηλεκτρική Mercedes EQE διαθέσιμη στην Ελλάδα (+τιμές)

  • newsautoteam

Άνοιξε η λίστα των παραγγελιών για τη μεγάλη ηλεκτρική λιμουζίνα της Mercedes.

Η νέα, ηλεκτρική Mercedes EQΕ είναι διαθέσιμη αρχικά σε δύο εκδόσεις, την  EQE 350+ με ισχύ 215 kW και την EQE 43 4MATIC AMG των 350 kW.

Και οι δύο ξεχωρίζουν με τη χαρακτηριστική εμφάνιση και την κορυφαία αεροδυναμική τους, ενώ η EQE γενικά δεν έχει μόνο τα γονίδια της EQS στο ισχυρό και αποτελεσματικό σύστημα μετάδοσης κίνησης, αλλά και στις άλλες τεχνολογικές της καινοτομίες και τις εξαιρετικές λεπτομέρειες όσον αφορά στην άνεση.

Το εσωτερικό της ΕQE 350+ είναι το Electric Art. Υλικά υψηλής ποιότητας όπως δέρμα και δέρμα νάπα διατίθενται προαιρετικά για την ταπετσαρία των καθισμάτων. Ο ατμοσφαιρικός φωτισμός και το διακοσμητικό φωτιζόμενο στοιχείο με μοτίβο Mercedes-Benz δημιουργούν μια lounge φουτουριστική ατμόσφαιρα. Επιπλέον, ο σπορ χαρακτήρας της EQE 350+ μπορεί να τονιστεί εξωτερικά και εσωτερικά με τη γραμμή  AMG Line, ενώ η γραμμή εξοπλισμού Electric Art, από την άλλη πλευρά, δημιουργεί εκφραστικές, κομψές σχεδιαστικές γραμμές.

Με δύο (επιπλέον του πακέτου Advance Plus που περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό των οχημάτων στη χώρα μας) πρακτικά πακέτα εξοπλισμού, τα Premium και Premium Plus, καθώς και το κατάλληλα προδιαμορφωμένο EQE 350+, οι υποψήφιοι αγοραστές θα μπορούν να βρουν το αυτοκίνητο των ονείρων τους ακόμα πιο γρήγορα και εύκολα.

Η Mercedes-AMG EQE 43 4MATIC είναι ο νεότερος εκπρόσωπος του μέλλοντος των οδηγικών επιδόσεων της γερμανικής μάρκας.

Οι στοχευμένες λύσεις της AMG, ιδιαίτερα στους τομείς του συστήματος κίνησης, του πλαισίου, των φρένων, του ήχου, της εξωτερικής και εσωτερικής σχεδίασης καθώς και του εξοπλισμού, εγγυώνται μια δυναμική και συναισθηματική εμπειρία οδήγησης AMG με την EQE 43 4MATIC. Αυτό το μοντέλο είναι εξαρχής εξοπλισμένο με σύστημα διεύθυνσης πίσω άξονα. Η γωνία διεύθυνσης έως και 3,6 μοίρες βοηθά σημαντικά στον ευέλικτο χειρισμό.

Τα χαρακτηριστικά οδήγησης μπορούν να αλλάξουν από τον οδηγό με το πάτημα ενός κουμπιού για να ταιριάζουν στην αντίστοιχη κατάσταση ή στις δικές του προτιμήσεις. Τα προγράμματα οδήγησης AMG DYNAMIC SELECT καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα επιλογών, από την απόλυτη άνεση έως τον έντονο σπορ χαρακτήρα. Σημαντικές παράμετροι όπως χαρακτηριστικά κίνησης και απόδοσης, ρυθμίσεις ανάρτησης, AMG DYNAMICS με, μεταξύ άλλων, χαρακτηριστικά ροπής τιμονιού και AMG SOUND EXPERIENCE, περιλαμβάνονται στο επιλεγμένο πρόγραμμα οδήγησης. Η μέγιστη ισχύς μετάδοσης κίνησης μπορεί να ανακαλείται στη λειτουργία Sport+ ή σε όλα τα προγράμματα μέσω kick-down.

Επιπλέον, η EQE 43 4MATIC μπορεί προαιρετικά να εξοπλιστεί με την πρωτοποριακή Hyperscreen MBUX. Η μεγάλη, καμπύλη οθόνη του εκτείνεται από τη μία άκρη της κολώνας Α έως την άλλη.

Οι δύο εκδόσεις της EQE είναι διαθέσιμες για παραγγελία στη χώρα μας με τον ακόλουθο εξοπλισμό με την EQE 350+ να ξεκινά από τις 82.500 ευρώ και την EQE 43 4MATIC AMG από τις 111.000 ευρώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Συγκριτική δοκιμή: Audi A3 Sportback TFSI e vs Mercedes A 250e
Πόσα θα δίνατε για τη Mercedes του Steve McQueen;
Mercedes EQS SUV: Ο συνοδηγός βλέπει ταινίες εν κινήσει

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto