Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H G-Class των 800 ίππων της Βrabus γίνεται ακόμα πιο extreme

Ελλάδα 15:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H G-Class των 800 ίππων της Βrabus γίνεται ακόμα πιο extreme

ΝΕΑ

H G-Class των 800 ίππων της Βrabus γίνεται ακόμα πιο extreme

ΝΕΑ

Σαν να μην ήταν αρκετή η ακραία Brabus Adventure XLP Superblack απέκτησε και έκδοση με καρότσα για ακόμα πιο τρελά “γούστα”.

Advertisement
Advertisement

Από το 2020 που παρουσιάστηκε στην Έκθεση της Γενεύης, η G-Class της Brabus με τα 800 άλογα εντυπωσίασε τους πάντες. Και τώρα επιστρέφει σε μία ακόμα πιο ακραία έκδοση, με το εξοπλιστικό πακέτο “Superblack” και την ύπαρξη καρότσας και πολλών ακόμα custom κατασκευών.

Η έκδοση που βλέπουμε στις φωτογραφίες είναι 68,9 εκατοστά μακρύτερη από την ήδη τεράστια “απλή” G Class κάτι που την καθιστά πραγματικά θηριώδη, με το συνολικό της μήκος να φθάνει στα 5,31 μέτρα.

Advertisement
Advertisement

Στην ανάρτηση έχουν γίνει σημαντικές μετατροπές, και έχουν προστεθεί οι πανάκριβοι και αρκετά εξειδικευμένοι portal axles, οι οποίοι πέρα από τα άλλα off road οφέλη, ανεβάζουν και την απόσταση από το έδαφος στα 49 εκατοστά.

Σε αυτό συμβάλλουν και οι απίστευτοι τροχοί των 22 ιντσών, οι οποίοι σε συνδυασμό με τις δυνατότητες της τετρακίνησης της G-Class υπόσχονται ότι τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στο πέρασμά του.

Advertisement

Ο πειραγμένος από την Brabus V8 της Mercedes αποδίδει 800 ίππους και 1.000 Nm ροπής, εξασφαλίζοντας απίστευτες επιδόσεις για το μέγεθος και τον χαρακτήρα του αυτοκινήτου.

Advertisement

Συγκεκριμένα κάνει το 0-100 χλμ/ώρα σε 4,8 δευτερόλεπτα ενώ η τελική του ταχύτητα αγγίζει τα 210 χλμ/ώρα. Η τελική αυτή ταχύτητα είναι περιορισμένη με ηλεκτρονικό τρόπο καθώς το κέντρο βάρους είναι πολύ ψηλά ενώ και το βάρος φθάνει στα 2.936 κιλά.

Σε ό,τι αφορά την εμφάνιση, η συγκεκριμένη έκδοση είναι καλυμμένη παντού με ακριβό δέρμα, ακόμα και το δάπεδο. Υπάρχουν λογότυπα με το σήμα “77” για να θυμίζει την ίδρυση της εταιρίας το 1977, ενώ υπάρχουν πολλές “πινελιές” από μαύρο χρώμιο και carbon fiber.

Advertisement

H εντυπωσιακή εξωτερική εμφάνιση έχει τονιστεί ακόμα περισσότερο με ένα νέο body kit, ενώ ακόμα και οι πλευρικές εξατμίσεις είναι βαμμένες σε κόκκινο χρώμα, ότι πιο “ψαρωτικό” μπορεί να υπάρξει σε εμφάνιση αλλά -κυρίως- σε ήχο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Στα όρια του κιτς η Brabus 900 Rocket Edition
Η Brabus φτιάχνει την απόλυτη Mercedes G-Class
Ποιος δεν θα ήθελε αυτή την Brabus 900 Rocket Edition; (video)