Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Ford παρουσίασε το hard core SUV Εverest

Ελλάδα 9:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Ford παρουσίασε το hard core SUV Εverest

ΝΕΑ

H Ford παρουσίασε το hard core SUV Εverest

ΝΕΑ

Πάνω στο νέο και πολύ εξελιγμένο Ford Ranger έχει στηθεί ένα μοντέρνο και με μεγάλους χώρους σύγχρονο SUV.

Advertisement
Advertisement

To νέο Ford Ranger φέρνει μαζί του και την επόμενη γενιά του Ford Everest, ενός επιβατικού SUV το οποίο έχει μεγάλες εκτός δρόμου ικανότητες.

Το αυτοκίνητο αυτό κυκλοφορεί για την αγορά της Αυστραλίας της Νότιας Αφρικής και μάλλον δεν θα το δούμε στην Ευρώπη ούτε σε αυτή την γενιά του.

Το νέο Everest έχει μακρύτερο κατά 50 χιλιοστά μεταξόνιο και μεγαλύτερα μετατρόχια εμπρός και πίσω, ώστε να γίνει πιο ευχάριστο οδηγικά.

Advertisement
Advertisement

Στη νέα γενιά υπάρχει προστασία των μηχανικών μερών στο δάπεδο, ένα μπλοκέ πίσω διαφορικό, διάφορα προγράμματα off road οδήγησης και δύο άγκιστρα για έλξη στο εμπρός μέρος.

Το βάθος διάσχισης νερού φθάνει στο εντυπωσιακό νούμερο των 800 χιλιοστών ενώ υπάρχουν αρκετά στοιχεία στον εξοπλισμό για έλξη, καθώς το Everest προβάλλεται ως λύση για ανθρώπους με έντονη δραστηριότητα στην φύση.

Advertisement

Στην αγορά της Αυστραλίας προσφέρεται με δύο κινητήρες, έναν δίλιτρο bi-turbo diesel και έναν 3λιτρο V6 turbo diesel, οι οποίοι συνδυάζονται με 10τάχυτα αυτόματα κιβώτιο. Προς το παρόν δεν έχουν ανακοινωθεί οι τιμές ισχύος και ροπής και των δύο κινητήρων.

Advertisement

Η κίνηση μεταδίδεται στους πίσω τροχούς σε κάποιες εκδόσεις ενώ υπάρχει και μόνιμη τετρακίνηση για κάποιες άλλες.

Στο εσωτερικό έχει δημιουργηθεί ένα ιδιαίτερα πλούσιο σαλόνι με όλα τα σύγχρονα στοιχεία που συναντά κανείς σε ένα Ford, όπως για παράδειγμα η κεντρική οθόνη του Infotainment που μπορεί να φθάσει έως και τις 12,4 ίντσες σε κάθετη διάταξη. Χάρη στο μεγάλο μεταξόνιο από το Ranger υπάρχει η δυνατότητα και για επταθέσια έκδοση με τρίτη σειρά καθισμάτων.

Advertisement

Ο εξοπλισμός είναι ιδιαίτερα πλούσιος, περιλαμβάνοντας εξαιρετικά άνετα καθίσματα για τους επιβάτες, συστήματα άνεσης και ασφάλειας, καθώς και όλο το σύγχρονο πακέτο τεχνολογικών διασύνδεσης μέσω του σύγχρονου συστήματος πολυμέσων Ford SYNC 4A.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Γιατί τα ευρωπαϊκά Ford Ranger Raptor έχουν λιγότερα άλογα;
Ford Ranger: Νέα αξεσουάρ εκτός δρόμου
Επίσημο: Αυτό είναι το νέο Ford Ranger