Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ford Ranger: Νέα αξεσουάρ εκτός δρόμου

Ελλάδα 3:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ford Ranger: Νέα αξεσουάρ εκτός δρόμου

ΝΕΑ

Ford Ranger: Νέα αξεσουάρ εκτός δρόμου

ΝΕΑ

Η Ford έκανε έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες από τα αξεσουάρ εκτός δρόμου που θα προσφέρονται με το Ranger τελευταίας γενιάς .

Advertisement
Advertisement

Οι εικόνες των αξεσουάρ κοινοποιήθηκαν για πρώτη φορά στον site της Ford Australia και αφορούν τρεις τομείς: Την κίνηση εκτός δρόμου, την άνεση και το camping.

Η πρώτη σειρά ανταλλακτικών επικεντρώνεται στη βελτίωση της απόδοσης του pickup εκτός δρόμου και περιλαμβάνει μέρη όπως: Ατσάλινο μπροστινό προφυλακτήρα από ARB, κόκκινους γάντζους ρυμούλκησης, μπροστινή ποδιά στο χρώμα του αμαξώματος, προβολείς LED και μαύρο πλαστικό snorkel (αναπνευστήρα).

Το Ford Ranger έχει επίσης προστατευτικούς σωλήνες γύρω από τους μπροστινούς θόλους των τροχών και rock sliders. Οι τροποποιήσεις ολοκληρώνονται με ένα μαύρο σπορ roll bar στην καρότσα και μια μαύρη σχάρα οροφής.

Advertisement
Advertisement

Η δεύτερη επιλογή ανταλλακτικών αναφέρετε ως αναβαθμίσεις «Touring» και περιλαμβάνουν τον ίδιο ατσάλινο μπροστινό προφυλακτήρα ARB αλλά μια πιο λεπτή ματ μαύρη προστατευτική μπάρα μπροστά από τη μάσκα. Υπάρχει επίσης μια μπάρα LED.

Τελευταία αλλά εξίσου σημαντικά είναι τα αξεσουάρ που έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν το κάμπινγκ πολύ πιο βολικό. Αυτά περιλαμβάνουν μια σκηνή (είναι εγκατεστημένη στην οροφή της καμπίνας, ένα κάλυμμα καρότσας ARB και το ίδιο roll bar με το μοντέλο εκτός δρόμου.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ένα Ford Ranger με «άρωμα» Mustang από την Ταϊλάνδη (+video)
Καθοδόν τα νέα Ford Ranger και VW Amarok (+video)
Αφγανιστάν: Πόσα Ford Ranger και Hummer άφησαν οι ΗΠΑ στους Ταλιμπάν; (+video)

Advertisement