Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Ferrari θα συνεργαστεί με τη Samsung

Ελλάδα 15:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

H Ferrari θα συνεργαστεί με τη Samsung

ΝΕΑ

H Ferrari θα συνεργαστεί με τη Samsung

ΝΕΑ

Η Ferrari δεν συνεργάζεται με οποιαδήποτε εταιρεία και επιλέγει πολύ προσεκτικά τους προμηθευτές της.

Advertisement
Advertisement

Η Ferrari υπέγραψε Μνημόνιο Κατανόησης («MoU») με τη Samsung για τη μελλοντική συνεργασία των δύο εταιρειών. Τη συμφωνία κατοχύρωσαν ο Benedetto Vigna, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ιταλικής εταιρείας, και ο JS Choi, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του νοτιοκορεατικού τεχνολογικού κολοσσού.

Σε αυτή προβλέπεται να παρέχει η Samsung σύγχρονες κυρτές οθόνες τεχνολογίας OLED για τα νέα μοντέλα τoύ Maranello. Ο Vigna δήλωσε σχετικά: «Στον τομέα πολυτελών οχημάτων, είναι βασικό στοιχείο να αυξάνεις την εμπειρία τού πελάτη.

»Μέσω αυτής της στρατηγικής συνεργασίας με τη Samsung Display για την εξέλιξη και δημιουργία οθονών OLED αποκλειστικά για τη Ferrari, θα κάνουμε ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός αναφορικά με το ψηφιακό περιβάλλον των επόμενης γενιάς μοντέλων μας».

Advertisement
Advertisement

Ο JS Choi απάντησε λέγοντας: «Βασιζόμενοι στη μεγάλη τεχνογνωσία μας στις οθόνες OLED είμαστε έτοιμοι να παρουσιάσουμε λύσεις αιχμής που πληρούν τα αυστηρά πρότυπα της Ferrari».

»Είμαστε βέβαιοι ότι η συνεργασία μας με τη Ferrari θα μας προσφέρει μια συναρπαστική ευκαιρία να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας στον τομέα των supercars και να ενισχύσουμε τη θέση μας στην αγορά οθονών OLED για τα αυτοκίνητα, επιτρέποντάς μας να ανελιχθούμε περισσότερο».

Advertisement

Προς το παρόν δεν ανακοινώθηκαν στοιχεία που να αφορούν στον οικονομικό τομέα της συνεργασίας των δύο εταιρειών. Θυμίζουμε ότι ο Benedetto Vigna ανέλαβε Διευθύνων Σύμβουλος της Ferrari το 2021 και ως τότε δεν είχε εμπειρία στον κλάδο της Αυτοκινητοβιομηχανίας.

Προερχόμενος από διευθυντικές θέσεις στην εταιρεία υψηλής τεχνολογίας STMicroelectronics έδωσε νέα ώθηση στην ιταλική εταιρεία και συνέβαλε στη συνεργασία της με τεχνολογικούς κολοσσούς για την ενίσχυση της εφοδιαστικής αλυσίδας αυτής αλλά και προμήθειας συστημάτων υψηλής τεχνολογίας.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τα νέα ηλεκτρονικά της Ferrari θυμίζουν video game
O 3χρονος Τούρκος λιώνει λάστιχα στην Ferrari των 1.000 ίππων! (+video)
To Samsung Galaxy S23 Ultra έχει και BMW M Edition (+video)