Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Countach του Λύκου της Wall Street πωλείται! (+video)

Ελλάδα 6:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Countach του Λύκου της Wall Street πωλείται! (+video)

ΝΕΑ

H Countach του Λύκου της Wall Street πωλείται! (+video)

ΝΕΑ

Η κατεστραμμένη Lamborghini Countch που οδήγησε ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο βγαίνει στο σφυρί.

Advertisement
Advertisement

Η ταινία Wolf of Wall Street ήταν μια από τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές επιτυχίες της προηγούμενης δεκαετίας με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο να δίνει για μια ακόμα φορά ρεσιτάλ ερμηνείας.

Μια από τις πιο χαρακτηριστικές σκηνές της ταινίας και σίγουρα μια από τις σπουδαιότερες στον παγκόσμιο κινηματογράφο, είναι η στιγμή που ο Τζόρνταν Μπέλφορντ (Λεονάρντο Ντι Κάπριο) υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών αποφασίζει να οδηγήσει την πολυτελή Lamborghini Countach του.

Η σκηνή που σκηνοθέτησε ο Μάρτιν Σκορτσέζε (ο οποίος αργότερα εμφανίστηκε μετανιωμένος για την κατεστραμμένη Countach) είναι πραγματικά ξεκαρδιστική με τον Ντι Κάπριο τελικά να διαλύει την Countach και να βγαίνει έρποντας από την Lamborghini.

Advertisement
Advertisement

Αυτή λοιπόν η κατεστραμμένη Lamborghini Countach του 1989 βρέθηκε στη λίστα δημοπρασιών της RM Sotheby’s στην ίδια ακριβώς κατάσταση που αφέθηκε μετά τα γυρίσματα της ταινίας. Το αυτοκίνητο εμφανίστηκε στην ταινία για 3 λεπτά και 11 δευτερόλεπτα και λόγω των εκτεταμένων ζημιών που υπέστη, οι άνθρωποι της παραγωγής νοίκιασαν ακόμα μια για να ολοκληρωθεί η σκηνή.

Advertisement

Η Lamborghini Countach που οδηγήθηκε από τον Ντι Κάπριο θα δημοπρατηθεί στο τέλος Νοεμβρίου και αναμένεται να φτάσει το ποσό 1,5 με 2 εκατομμύρια ευρώ. Εκτός από το αυτοκίνητο ο αγοραστής θα παραλάβει επίσης το κουστούμι που φόραγε στην περίφημη σκηνή ο Ντι Κάπριο, την καρέκλα σκηνοθέτη, την κλακέτα υπογεγραμμένη από τον Ντι Κάπριο τον Σκοτσέζε και τον Μάργκοτ Ρόμπι και ένα έγγραφο πιστοποίησης.

Advertisement

Δείτε την περίφημη σκηνή από την ταινία Wolf of Wall Street.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H Lamborghini τιμά την ιστορία της, με δύο εμβληματικά μοντέλα
Δείτε πως χώρεσε ο Σακίλ Ο’Νιλ στη Lamborghini του
Το μαγικό ραβδί της ABT άγγιξε την Lamborghini Urus

Advertisement