Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το μαγικό ραβδί της ABT άγγιξε την Lamborghini Urus

Ελλάδα 15:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το μαγικό ραβδί της ABT άγγιξε την Lamborghini Urus

ΝΕΑ

Το μαγικό ραβδί της ABT άγγιξε την Lamborghini Urus

ΝΕΑ

Η ABT έκανε τα μαγικά της και παρουσίασε την αγριεμένη Lamborghini ABT Urus Scatenato.

Advertisement
Advertisement

Η ABT Sportsline έχει γίνει γνωστή από τη συνεργασία της με την Audi και τις εκπληκτικές αναβαθμίσεις που έχει κάνει σε αμέτρητα γερμανικά μοντέλα. Αυτήν τη φορά η ABT πήρε στα χέρια της ένα ονειρεμένο αυτοκίνητο από την Ιταλία και αποφάσισε να ξεδιπλώσει όλη την τέχνη της τόσο στην απόδοση όσο και στην πολυτέλεια.

Η Lamborghini Urus από μόνη της είναι ένα εντυπωσιακό SUV, πόσο μάλλον όταν δεχτεί τη φροντίδα της ABT. Το πρώτο πράγμα που αποφάσισε να κάνει η γερμανική εταιρεία είναι να περιποιηθεί τον κινητήρα της Urus. Ο V8 λοιπόν των 4.0 λίτρων ανέβηκε από τους 666 ίππους στους 810 ίππους με τη βοήθεια δύο τούρμπο και της τεχνολογίας Power R.

Advertisement
Advertisement

Η αυξημένη άνεση ανάγκασε τους ανθρώπους της ABT να τοποθετήσουν ένα αεροδυναμικό πακέτο στην Urus Scatenato που περιλαμβάνει αεροτομή στο πίσω μέρος, κεντρικό πτερύγιο, μεγάλες ποδιές και νέο διαχύτη. Η χρήση ανθρακονημάτων ήταν εκτεταμένη σε κάθε γωνιά του αυτοκινήτου, ενώ οι τροχοί είναι της ABT HP IRL 23 ιντσών και η εξάτμιση επίσης της ABT τιτανίου.

Η Lamborghini ABT Urus Scatenato (άγρια στα ιταλικά) έρχεται να προστεθεί στις Audi RS Q8 ABT που είδαμε πριν από έναν χρόνο. Τότε η απόδοση ήταν στους 790 ίππους, ωστόσο η Urus πήγε ένα βήμα παραπάνω σε απόδοση και αεροδυναμική.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ποιες μπαταρίες; Ακούστε τον θεϊκό V12 της Lamborghini Revuelto (+video)
Lamborghini και Ducati σε μια… σύνδεση ασφαλείας (+video)
Έτσι πρέπει να είναι η Urus ενός σωστού Σελέμπριτι (video)

Advertisement