Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δείτε πως χώρεσε ο Σακίλ Ο’Νιλ στη Lamborghini του

Ελλάδα 10:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δείτε πως χώρεσε ο Σακίλ Ο’Νιλ στη Lamborghini του

ΝΕΑ

Δείτε πως χώρεσε ο Σακίλ Ο’Νιλ στη Lamborghini του

ΝΕΑ

Με ύψος στα 2,16 μέτρα είναι εξαιρετικά δύσκολο να χωρέσεις σε μία Gallardo. Όμως ο Σακ βρήκε την πανάκριβη λύση.

Advertisement
Advertisement

Ο θρύλος του NBA Σακίλ Ο’Νιλ αντιμετώπισε μια μοναδική πρόκληση όταν επιθυμούσε μια Lamborghini Gallardo το 2008: το πανύψηλο σώμα του ύψους 2,16 μέτρων δεν χωρούσε στο εξωτικό σπορ αυτοκίνητο.

Αποφασισμένος να αποκτήσει το αυτοκίνητο των ονείρων του, ο Σακ έκανε ένα ασυνήθιστο βήμα: έβαλε να κατασκευάσουν μια «τεντωμένη» έκδοση ειδικά για εκείνον.

Για να δημιουργήσει την Gallardo με το εκτεταμένο μεταξόνιο, ο Σακ αγόρασε δύο Gallardo – μία καινούργια και μία μεταχειρισμένη.

Advertisement
Advertisement

Επιστράτευσε την τεχνογνωσία της οικογένειας Gaffoglio από την Αργεντινή, η οποία φημίζεται για την εμπειρία της στην αυτοκινητοβιομηχανία και την αεροδιαστημική μεταλλοτεχνία.

Οι εξειδικευμένοι τεχνίτες έκοψαν τα δύο αυτοκίνητα και τα ένωσαν επιδέξια, με αποτέλεσμα μια Gallardo που ήταν αισθητά μακρύτερη από την κανονική έκδοση, αν και όχι υπερβολικά.

Αυτή η δημιουργία κατά παραγγελία, ωστόσο, είχε μια τσουχτερή τιμή που ξεπερνούσε τα 600.000 δολάρια.

Advertisement

Ο Shaq εξήγησε το σημαντικό κόστος, δηλώνοντας: “Ο λόγος που κόστισε τόσο πολύ ήταν ότι αγόρασα μια ολοκαίνουργια Lamborghini και στη συνέχεια αγόρασα μια παλιά, χτυπημένη Lamborghini, και για να χωρέσω σε αυτήν, έπρεπε να τις κόψουν και τις δύο στη μέση και στη συνέχεια να τις ενώσουν”.

Παρά το προσαρμοσμένο μήκος, ο Σακ εξακολουθούσε να φαίνεται κάπως στριμωγμένος μέσα στο αυτοκίνητο, όπως φαίνεται στο διάσημο meme με τον ίδιο μέσα στη Lamborghini.

Advertisement

Ωστόσο, η ιδιοκτησία της τεντωμένης Gallardo από τον Σακ ήταν βραχύβια. Μετά από ένα επικίνδυνο τετ-α-κε στο Ft. Lauderdale της Φλόριντα, η οποία παραλίγο να οδηγήσει σε σύγκρουση, έγινε πολύ επιφυλακτικός για να οδηγήσει το αυτοκίνητο.

Τελικά, το πούλησε στον συνάδελφό του παίκτη του NBA Amare Stoudemire για 110.000 δολάρια. Από τότε πάντως η τύχη της αγνοείται.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Advertisement

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MoNROe garage 🌵 (@mnro.garage)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Μια ασυνήθιστη κόντρα που «ηλεκτρίζει»! (+video)
Παιχταράδες στο γήπεδο, άμπαλοι στο τιμόνι
Άλογα με… σανό για μία Lamborghini Huracan