Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Lexus LC: Δείχνει την αγριάδα του

Ελλάδα 13:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Lexus LC: Δείχνει την αγριάδα του

ΝΕΑ

Lexus LC: Δείχνει την αγριάδα του

ΝΕΑ

Ο ιαπωνικός οίκος βελτιώσεων Wald International μεταμορφώνει το Lexus LC, κάνοντάς το πιο «άγριο», τοποθετώντας ένα νέο στυλιστικό πακέτο, το οποίο είναι σίγουρο ότι θα συγκεντρώσει το ενδιαφέρον όλων.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Advertisement
Advertisement

Τον προηγούμενο Ιούλιο, η Wald International μας έδωσε μία πρώτη γεύση από το βελτιωμένο Lexus LC, κυκλοφορώντας ένα ψηφιακό σκίτσο. Πλέον η πρότασή της παίρνει σάρκα και οστά, όντας άκρως εντυπωσιακή.

wald-lexus-lc-widebody-kit-is-ready-and-looks-too-good_9-chariatis-530

Το νέο bodykit του LC 500 αποτελείται απ εμπρός spoiler, φουσκώματα στα φτερά, πίσω διαχύτη, αεροτομή και νέο πίσω προφυλακτήρα, με τις αλλαγές να ολοκληρώνονται με τις νέες ζάντες 22 ιντσών και τις νέες απολήξεις εξατμίσεων. Επίσης, δε λείπουν τα στρογγυλής σχεδίασης εμπρός φώτα LED, τα οποία έχουν δημιουργηθεί από την Wald International.

Advertisement

wald-lexus-lc-widebody-kit-is-ready-and-looks-too-good_8-chariatis-640

Μηχανικά το συγκεκριμένο Lexus LC 500, εκτός από την τοποθέτηση της ρυθμιζόμενης ανάρτησης δεν έχει κάποιες άλλες διαφοροποιήσεις σε σχέση με την έκδοση παραγωγής. Αυτό σημαίνει ότι κάτω από το καπό υπάρχει ο ατμοσφαιρικός V8 κινητήρας των 5,0 λίτρων, που αποδίδει 471 ίππους, με το 0-100 km/h να επιτυγχάνεται σε 4,5 δευτερόλεπτα, ενώ δε λείπει το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη με 10 σχέσεις και το σύστημα Drive Mode Select, με τον οδηγό να επιλέγει τον τρόπο οδήγησης, ενώ η πίσω αεροτομή είναι ενεργή και ρυθμίζεται σε ταχύτητες πάνω από 80 km/h για καλύτερο κράτημα.

Advertisement