Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Toyota Hilux Black Bison Edition: Για κάθε έδαφος

Ελλάδα 10:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Toyota Hilux Black Bison Edition: Για κάθε έδαφος

ΝΕΑ

Toyota Hilux Black Bison Edition: Για κάθε έδαφος

ΝΕΑ

Η Wald International βρήκε τον τρόπο να κάνει το Toyota Hilux σαν κάτι που θα οδηγούσε ο Mad Max. Το όνομά του είναι Sports Line Black Bison Edition και αυτό το Hilux προετοιμάζεται τόσο για τραχύ έδαφος, όσο και για βόλτες στην πόλη.

Advertisement
Advertisement

Το Hilux της Wald φαίνεται σκοτεινό και απειλητικό, χάρη στον προφυλακτήρα, το body kit τα ελαστικά για λασπωμένο έδαφος, το κάλυμμα της καρότσας και πολλά άλλα αξεσουάρ. Το Body kit, μόνο, προσθέτει πλάτος 55 mm, ενώ τα φώτα LED (συμπεριλαμβανομένων εκείνων που βρίσκονται στην μπροστινή σχάρα οροφής), προσθέτουν στην επιθετική παρουσία του μοντέλου στο δρόμο και βεβαίως στον καλύτερα φωτισμό στα… σκοτεινά μονοπάτια.

Advertisement
Advertisement

Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν την αεροτομή οροφής, τον εμπρός προφυλακτήρα, το προστατευτικό κάλυμμα για το καπό, το πλευρικό σύστημα εξάτμισης με τριπλό τελικό. Οι τροχοί είναι της Jarret με 20-ίντσες αν αφήσετε τα φτερά όπως είναι, ή 22-ίντσες αν βάλετε προεκτάσεις στα φτερά, όπως στις φωτογραφίες.Αν σας φαίνεται γνωστή η μπροστινή σχάρα με τα φώτα οροφής, είναι γιατί την έχουμε δει και σε άλλα Wald-tuned προϊόντα όπως το Suzuki Jimny Black Bison, που παρουσιάστηκε πέρυσι.

Όσον για την ερώτηση «αν αυτή είναι το πιο επιθετικό Hilux που έχουμε δει ποτέ» είμαστε διατεθειμένοι να πούμε: ναι. Είναι λίγο καλύτερο οπτικά από το TRD Hilux και την έκδοση «Rugged X».