Live Κίνηση
Περισσότερα
Car Gadget

H Bugatti παρουσιάζει τα νέα της smartwatches

Ελλάδα 2:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

H Bugatti παρουσιάζει τα νέα της smartwatches

Car Gadget

H Bugatti παρουσιάζει τα νέα της smartwatches

Car Gadget

Η Bugatti «υπογράφει» μια νέα σειρά smartwatch που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με την Αυστριακή VIITA Watches και έχουν πραγματικά ανταγωνιστικές τιμές.

Advertisement
Advertisement

Τα ρολόγια της Bugatti δεν μας έχουν συνηθίσει να είναι προσιτά, κάτι που δεν θα μπορούσε να συμβαίνει με τα smartwatches της εταιρείας.

Η Bugatti προσφέρει τρία νέα ρολόγια σε μια νέα συλλογή smartwatch που είναι γεμάτη με χρήσιμη τεχνολογία και εφαρμογές που χρησιμοποιούνται από εκατομμύρια καταναλωτές. Η νέα συλλογή ρολογιών φέρει το όνομα του Bugatti Ceramique Edition One και αντανακλά τις τρεις διαφορετικές εκδόσεις της Bugatti: Pur Sport, Divo και Le Noire. Κάθε ένα από τα smartwatches είναι εξοπλισμένο με την ίδια οθόνη αφής LED 390 x 390 pixel και περιέχει πάνω από 1.000 ενδείξεις.

Advertisement
Advertisement

Τα smartwatches είναι εξοπλισμένα με λειτουργίες που περιλαμβάνουν τα πάντα, από την τοποθεσία GPS έως την παρακολούθηση της υγείας, ενώ δεν θα μπορούσε να λείπει και η εφαρμογή καταγραφής χρόνου μέσα σε διάσημες και μη Ευρωπαϊκές πίστες όπως είναι αυτές του Spa και της Monza. Τα ρολόγια είναι κατασκευασμένα από την VIITA που είναι γνωστή για τη δημιουργία ρολογιών με μοντέρνο στιλ και με όλες τις τεχνολογίες. Η Bugatti αναφέρει πως τα ρολόγια Ceramique Edition One, έχουν αυτονομία έως και 14 ημερών ανάμεσα στις δορτίσεις, ενώ προσφέρει και πενταετή εγγύηση καλής λειτουργίας. «Στην Bugatti συνεχίζουμε να οδηγούμε την καινοτομία στις τεχνολογίες αιχμής, γι’ αυτό είμαστε ενθουσιασμένοι για τη νέα μας συνεργασία με την VIITA Watches», δήλωσε ο πρόεδρος της Bugatti, Stephan Winkelmann.

«Επιλέγουμε συνεργάτες που ταιριάζουν με τα επίπεδα απόδοσης της Bugatti, την υψηλή ποιότητα και την εκτέλεση του σχεδιασμού, χωρίς περιθώρια συμβιβασμού, καθώς οι πελάτες μας δεν περιμένουν τίποτα λιγότερο από την τελειότητα. Η γραμμή smartwatch της Bugatti προσφέρει απόλυτη πολυτέλεια, εξατομικευμένο λογισμικό και πολλές ενσωματωμένες δυνατότητες, μέσα σε υλικά υψηλής ποιότητας». Σημαντικό στοιχείο για την επιτυχία των ρολογιών με τη σφραγίδα Bugatti, είναι η τιμή αγοράς τους που έχει οριστεί στα 899 ευρώ και τα τοποθετεί «απέναντι» στα αντίστοιχα premium smartwatches της Apple.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
To Rafale κοντράρει τη Bugatti Chiron (+video)
Bugatti Chiron 4-005: Η… μητέρα των Chiron
Ακόμα μια Ferrari για το Ronaldo. Φεύγει από τη Juventus;

Advertisement