Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H BMW XM στην Ελλάδα – Δείτε τις τιμές

Ελλάδα 16:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H BMW XM στην Ελλάδα – Δείτε τις τιμές

ΝΕΑ

H BMW XM στην Ελλάδα – Δείτε τις τιμές

ΝΕΑ

H εντυπωσιακή BMW XM βρίσκεται πλέον και στην χώρα μας κλέβοντας την παράσταση με τις προδιαγραφές και την εκκεντρική της εμφάνιση.

Advertisement
Advertisement

Σε μία εκδήλωση που έγινε σήμερα, η ελληνική αντιπροσωπεία της BMW παρουσίασε και στην χώρα μας την plug-in υβριδική ναυαρχίδα των SUV της.

Η ολοκαίνουργια XM είναι ένα μοντέλο πολύ σημαντικό μοντέλο για την BMW αφού αποτελεί το πρώτο plug-in του M Division.

Η στάνταρ XM έχει 653 άλογα, το φθινόπωρο του 2023 θα ακολουθήσει και η ισχυρότερη M όλων των εποχών: η Label Red με 748 ίππους και 1.000 Nm.

Advertisement
Advertisement

Το σύστημα πρόωσης έχει ως καρδιά έναν V8 βενζινοκινητήρα των 4,4 λίτρων που συνδυάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα 197 ίππων ενσωματωμένο στο αυτόματο 8άρι κιβώτιο της ZF. Συνδυαστικά η ισχύς φτάνει τους 653 ίππους και η ροπή τα 800 Nm.

Advertisement

Όλα περνούν στους τέσσερις τροχούς μέσω της εξελιγμένης τετρακίνησης xDrive. Μία μπαταρία 25,7 kWh προσφέρει ηλεκτροκίνηση για έως 88 χιλιόμετρα και σε ταχύτητες έως 140 χλμ./ώρα ενώ ο onboard φορτιστής είναι στα 7,4 kW.

Advertisement

Η XM ολοκληρώνει τη διαδικασία των 0-100 χλμ./ώρα σε 4,3 δευτερόλεπτα με την τελική να απελευθερώνεται έως τα 270 χλμ./ώρα με το πακέτο M Driver.

Η XM είναι διαθέσιμη στην χώρα μας με την τιμή της να ξεκινά από τα 190.300 ευρώ. Μετά το καλοκαίρι θα είναι διαθέσιμη και στην Ελλάδα η πιο ισχυρή έκδοση Label Red με τιμή εκκίνησης τα 218.250 ευρώ.

Advertisement

Μάλιστα σε περίπτωση επιλογής της έκδοσης με το χρωματισμό BMW Individual Frozen Carbon Black, το κόστος φθάνει στα 229.270 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επίσημο: Αυτή είναι η πανίσχυρη BMW XM Label Red
Περίεργα και ξεχωριστά μοντέλα που πουλήθηκαν τον Απρίλιο
Αυτή είναι η βασική BMW XM 50e (+video)