Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Περίεργα και ξεχωριστά μοντέλα που πουλήθηκαν τον Απρίλιο

Ελλάδα 10:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Περίεργα και ξεχωριστά μοντέλα που πουλήθηκαν τον Απρίλιο

ΝΕΑ

Περίεργα και ξεχωριστά μοντέλα που πουλήθηκαν τον Απρίλιο

ΝΕΑ

Μαζί με τα καθημερινά αυτοκίνητα ταξινομούνται στην Ελλάδα και μοντέλα που ονειρευόμαστε και όλοι θα θέλαμε. Δείτε πέντε από αυτά που ξεχωρίσαμε…

Advertisement
Advertisement

Οι πωλήσεις των καινούργιων αυτοκινήτων τους τελευταίους μήνες παρουσιάζουν άνοδο. Από την αρχή του έτους και οι τέσσερις μήνες ήταν καλύτεροι σε ταξινομήσεις από τους αντίστοιχους του 2022, κάτι που όπως φαίνεται η ανοδική τάση θα συνεχιστεί ίσως και μέχρι τον Αύγουστο.

Τα περισσότερα οχήματα που πωλούνται αφορούν μοντέλα της κατηγορίας Β, όπου τα μισά από αυτά ανήκουν και στην κατηγορία των οχημάτων ελευθέρου χρόνου. Η συντριπτική πλειοψηφία αφορά καθημερινά αυτοκίνητα που καλύπτουν τις ανάγκες του κοινού, των επιχειρήσεων αλλά και των εταιρειών rent a car.

Όπως κάθε μήνα όμως, υπάρχουν ορισμένα που κλέβουν την παράσταση και θα ήθελε ο καθένας να έχει στο γκαράζ του και φυσικά να «γράφει» καθημερινά χιλιόμετρα πίσω από το τιμόνι τους. Ξεχωρίσαμε πέντε από αυτά τα οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Advertisement
Advertisement

Audi e-tron GT
Το κορυφαίο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της Audi που είναι διαθέσιμο ακόμα και σε έκδοση RS. Κοστίζει, στην… απλή έκδοση, λίγο πάνω από τα 100.000 ευρώ. Προσφέρει εκρηκτικές επιδόσεις (0-100 σε 3.3 δευτερόλεπτα και τελική 250 χλμ./ώρα) αλλά οπτικά και μόνο καταφέρνει να βγάζει μάτια. Ένα Audi e-tron ταξινομήθηκε τον Απρίλιο.

Bentley Continental Flying spur
Το πολυτελές μοντέλο της Bentley ταξινομήθηκε τον περασμένο μήνα και κυκλοφορεί ανάμεσά μας και μάλιστα εκτός Αττικής. Κύριο χαρακτηριστικό του τα υλικά κατασκευής, οι επιδόσεις και φυσικά η επιβλητική του εμφάνιση. Η τιμή του άγγιξε σχεδόν τις 300.000 ευρώ.

Advertisement

BMW XM
Το απόλυτο σπορ SUV που αναμένουμε με μεγάλη αγωνία βρίσκεται ήδη ανάμεσά μας. Η κορυφαία ΧΜ φτάνει τα 748 άλογα, έχει 1.000 Nm ροπής και επιταχύνει από 0 στα 100 χλμ./ώρα σε 3,8 δευτερόλεπτα. Συνδυάζει θερμικό κινητήρα V8 με ηλεκτροκινητήρα.

Advertisement

Maserati Grecale
Όχι μία αλλά 7 Grecale ταξινομήθηκαν τον περασμένο μήνα στην Ελλάδα και όπως φαίνεται είναι το μοντέλο που επαναφέρει και πάλι τη μάρκα στο προσκήνιο της πολυτελούς κατηγορίας. Η τιμή της ξεκινά λίγο πάνω από τα 85.000 ευρώ και την ξεχωρίσαμε γιατί απλά είναι… Maserati!

Advertisement

Porsche Taycan
Μπορεί το συγκεκριμένο μοντέλο να είναι αμιγώς ηλεκτρικό όμως δεν παύει να είναι Porsche. Και όπως βλέπετε είναι μία Porsche εντυπωσιακή και φυσικά με φοβερές επιδόσεις. Τον Απρίλιο ταξινομήθηκαν τρεις Taycan…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πόσο πωλήθηκε το πιο ακριβό GT-R στον κόσμο;
Ελλάδα: Του πήραν το δίπλωμα για 15 χρόνια
Οι χάρες της νέας McLaren 750S σε δράση (+video)