Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H BMW μέγας χορηγός της μπασκετικής Μπάγερν

Ελλάδα 5:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H BMW μέγας χορηγός της μπασκετικής Μπάγερν

ΝΕΑ

H BMW μέγας χορηγός της μπασκετικής Μπάγερν

ΝΕΑ

Η διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου υποσχέθηκε στον νέο προπονητή, Πάμπλο Λάσο, άμεσες κινήσεις για την αύξηση του μπάτζετ και η μεγάλη συμφωνία με την BMW, επιβεβαιώνει ότι δεν μένει στις υποσχέσεις…

Advertisement
Advertisement

Η πρόσληψη του Πάμπλο Λάσο στην τεχνική ηγεσία της μπασκετικής Μπάγερν Μονάχου, ήταν μια σαφής ένδειξη ότι οι Βαυαροί έχουν θέσεις υψηλούς στόχους για τη φετινή EuroLeague.

Ο Ισπανός προπονητής, που στο πρόσφατο παρελθόν κατέγραψε μεγάλες επιτυχίες με τη Ρεάλ Μαδρίτης, έλαβε διαβεβαιώσεις για αύξηση του μπάτζετ και ενίσχυση του ρόστερ, στα πλέον ανταγωνιστικά επίπεδα.

Στο πλαίσιο αυτό, η Μπάγερν ανακοίνωσε τη συμφωνία της με ένα άλλο εμβληματικό όνομα της Βαυαρίας, τη BMW! Όπως ανακοίνωσε επισήμως ο σύλλογος, εν αρχή συμφωνήθηκε η μετονομασία του γηπέδου μπάσκετ σε “BMW Park”. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των γερμανικών ΜΜΕ, η Μπάγερν εξασφάλισε χορηγία ύψους 25 εκατομμυρίων ευρώ, από την αυτοκινητοβιομηχανία.

Advertisement
Advertisement

Ενώ, στο πλαίσιο της συμφωνίας, η BMW θα φροντίσει ώστε ο Λάσο και οι παίκτες του να προμηθευτούν από ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο της φίρμας, για τις καθημερινές μετακινήσεις τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Εντυπωσιακές οι… καλλιτεχνικές ανησυχίες της BMW
Πότε θα δούμε την καινούργια BMW X3;
Audi vs BMW vs Mercedes-AMG: Γερμανικός «εμφύλιος» (+ video)