Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Bentley που ολοκληρώνει την γκάμα των GT (+video)

Ελλάδα 6:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

H Bentley που ολοκληρώνει την γκάμα των GT (+video)

ΝΕΑ

H Bentley που ολοκληρώνει την γκάμα των GT (+video)

ΝΕΑ

Η Bentley ολοκληρώνει τη νέα της γκάμα των μοντέλων Grand Tourer με την Flying Spur Speed, που αποτελεί την πιο οδηγοκεντρική έκδοση της οικογένειας Flying Spur.

Advertisement
Advertisement

Με εκατομμύρια τρόπους διαμόρφωσης μιας Bentley, η πιο πρόσφατη προϊοντική γκάμα έχει προσαρμοστεί για να παρέχει στους πελάτες έναν απλούστερο τρόπο εύρεσης του μοντέλου που να ταιριάζει ιδανικά στις ανάγκες και απαιτήσεις τους. Η γκάμα έχει δύο άξονες: ο πρώτος επικεντρώνεται στην ευεξία πίσω από το τιμόνι και ο δεύτερος στην οδηγική απόδοση. Στην κορυφή αμφότερων βρίσκονται τα μοντέλα της Mulliner, που συνδυάζουν τα καλύτερα των δύο κόσμων.

Το επίσημο λανσάρισμα της Flying Spur Speed ολοκληρώνει τη γκάμα μοντέλων όπως αυτή διαμορφώνεται με τις υπάρχουσες Continental GT και Bentayga. Η νέα Flying Spur Speed αποτελεί το κορυφαίο μοντέλο επιδόσεων που μαζί με την Flying Spur Mulliner αποτελούν τις δύο επιλογές του ενδιαφερόμενου αγοραστή μιας Flying Spur με κινητήρα W12, καθώς διακόπηκε η παραγωγή της Flying Spur W12 τον περασμένο Μάϊο.

Η Flying Spur Speed τοποθετείται πάνω από την έκδοση S και διαθέτει επιπλέον ισχύ κατά 85 PS και 130 Nm περισσότερη ροπή, με αποτέλεσμα βελτιωμένες επιδόσεις τόσο στην επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα, όντας ταχύτερη κατά 0,4 δευτερόλεπτα, όπως και στην τελική ταχύτητα που αγγίζει πλέον τα 333 χλμ./ώρα. Με τον βασικό εξοπλισμό να διαθέτει τις τεχνολογίες Electronic All Wheel Steering, Torque Vectoring by Brake και Bentley Dynamic Ride, η ευελιξία ταιριάζει απόλυτα με τις επιδόσεις του twin-turbo κινητήρα W12 των 6,0 λίτρων ο οποίος αποδίδει 635 ίππους.

Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επικό drift μιας Bentley Continental GT Speed
Continental GT Ηybrid: Tο νέο plug-in υβριδικό «χτύπημα» της Bentley
Αυτή είναι η πιο ακριβή μη ειδική Bentley