Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Aston Martin Callum Vanquish είναι το κάτι άλλο! (VIDEO)

Ελλάδα 1:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Aston Martin Callum Vanquish είναι το κάτι άλλο! (VIDEO)

ΝΕΑ

H Aston Martin Callum Vanquish είναι το κάτι άλλο! (VIDEO)

ΝΕΑ

Όταν ο Ian Callum αποφάσισε να επέμβει εκ νέου σε ένα από τα μοντέλα του που έχουν σημειώσει τεράστια επιτυχία, το έκανε με τον τρόπο του και το αποτέλεσμα πάνω στην Aston Martin Vanquish τον δικαιώνει.

Advertisement
Advertisement

Αν θεωρηθεί η Callum Vanquish 25 ως μια νέα έκδοση του αυτοκινήτου που έχουμε εδώ και χρόνια γνωρίσει, τότε το μόνο που έχει σημασία να ξέρει κανείς, είναι πως θα παραχθούν μόλις 25 κομμάτια.

Ο Harry Metcalfe είχε την ευκαιρία να περάσει δύο μέρες με ένα Callum Vanquish 25 σε μερικούς από τους πιο ενδιαφέροντες οδηγικά δρόμους της Ουαλίας. Ο Callum έκανε περισσότερες από 100 επεμβάσεις στο αυτοκίνητο και η όψη του σε σχέση με την original Vanquish περιλαμβάνει κάποιες αλλαγές. Σε αυτές συγκαταλέγονται οι νέοι προφυλακτήρες εμπρός και πίσω που είναι κατασκευασμένοι από ανθρακόνημα, οι οποίοι βελτιώνουν την αεροδυναμική. Νέας σχεδίασης είναι η μάσκα εμπρός, μαζί με τους εξωτερικούς καθρέπτες και τα μαρσπιέ, ενώ επεμβάσεις έχουν δεχτεί και τα φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω.

Advertisement
Advertisement

Η καμπίνα έχει επίσης υποβληθεί σε πλήρη αλλαγή επένδυσης και τώρα σε όλες τις επιφάνειες βρίσκουμε ποιοτικό δέρμα. Ανασχεδιασμένο είναι και το ταμπλό με ένα νέο κεντρικό τμήμα που φιλοξενεί σύστημα ψυχαγωγίας με Android Auto και Apple CarPlay. Νέος είναι και ο πίνακας των οργάνων, καθώς και τα καθίσματα που έχουν καλύτερη στήριξη για τα σώματα και φέρνουν τον οδηγό πιο χαμηλά. Η ισχύς εξακολουθεί να προέρχεται από τον ατμοσφαιρικό 6λιτρο V12, μόνο εδώ η απόδοση είναι κατά 60 ίππους αυξημένη σε σχέση με την τυπική Vanquish, φτάνοντας τους 580 ίππους. Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ ενός εξατάχυτου χειροκίνητου κιβωτίου και ενός αυτόματου. Στο video που ακολουθεί, ο έμπειρος δημοσιογράφος αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες που κρύβονται πίσω από την αναθεωρημένη Vanquish δια χειρός του δημιουργού της και δηλώνει εντυπωσιασμένος.

Δείτε ακόμα:

Advertisement

25 Aston Martin Vanquish από τα χέρια του Ian Callum

Ιωάννα Κοσυφολόγου: Μια Ελληνίδα στο Le Mans (VIDEO)

Advertisement

H Aston Martin αποκαλύπτει τον πρώτο της προσομοιωτή