Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Αston Martin αποκαλύπτει τον πρώτο της προσομοιωτή

Ελλάδα 18:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Αston Martin αποκαλύπτει τον πρώτο της προσομοιωτή

ΝΕΑ

Η Αston Martin αποκαλύπτει τον πρώτο της προσομοιωτή

ΝΕΑ

Ο AMR-C01, είναι το προϊόν της συνεργασίας της Aston Martin με την Curv Racing Simulators που δημιουργήθηκε για να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία των Esports.

Advertisement
Advertisement

Οι πρώτες παραδόσεις του προσομοιωτή περιορισμένης έκδοσης θα ξεκινήσουν το τελευταίο τρίμηνο του 2020. Η Curv Racing Simulators διευθύνεται από τον εργοστασιακό οδηγό της Aston Martin, Darren Turner.

Η Aston Martin αποκάλυψε τον AMR-C01 Racing Simulator, τον απόλυτο πολυτελή εξομοιωτή για οδηγούς που θέλουν να συμμετάσχουν στα Esports ή να εμπλακούν στους πραγματικούς αγώνες αυτοκινήτου και θέλουν να εξασκούνται στο σπίτι τους. Ο εξομοιωτής AMR-C01 είναι το πρώτο προϊόν που δημιουργήθηκε από τη συνεργασία μεταξύ της Aston Martin και της βρετανικής τεχνολογικής εταιρείας, Curv Racing Simulators. Σχεδιασμένο από την Aston Martin και κατασκευασμένο από την Curv, το AMR-C01 έχει ένα ελαφρύ μονοκόμματο πλαίσιο από ανθρακόνημα και χρησιμοποιεί την τελευταία τεχνολογία στους υπολογιστές για να προσφέρει μια εντυπωσιακή οδηγική εμπειρία για τον οικιακό χρήστη. Η θέση του καθίσματος παραπέμπει σε εκείνη της Aston Martin Valkyrie, προσθέτοντας μια φουτουριστική αίσθηση supercar στον προσομοιωτή.

Advertisement
Advertisement

Συναρμολογημένο στο χέρι από την Curv Racing Simulators, χρησιμοποιώντας τα υψηλής ποιότητας εξαρτήματα και το πιο πρόσφατο λογισμικό Assetto Corsa, το AMR-C01 είναι έτοιμο να μεταφέρει τους χρήστες του στον συναρπαστικό εικονικό κόσμο των αγώνων. Το AMR-C01 θα είναι μια κομψή προσθήκη σε οποιαδήποτε πολυτελή αίθουσα παιχνιδιών. Έχει μια ισχυρή εμφάνιση αλλά ταυτόχρονα διατηρεί το επίπεδο φινέτσας και την ποιότητα του φινιρίσματος που περιμένουν οι πελάτες της εταιρείας από οποιοδήποτε μοντέλο της Aston Martin. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Aston Martin, Marek Reichman, δήλωσε: «Αυτή ήταν μια πρόκληση για την ομάδα σχεδιασμού, καθώς, αν και ο προσομοιωτής δεν είναι αυτοκίνητο, εμπνέεται από τα αγωνιστικά μας. Χρειάστηκε να αποπνέει την ίδια κομψότητα, με τις ίδιες δυναμικές γραμμές και ισορροπία αναλογιών με οποιαδήποτε Aston Martin με αγωνιστική ιστορία. Μπορώ να φανταστώ το AMR-C01 στα πιο όμορφα σπίτια ως ένα γλυπτό έργο τέχνης».

Δείτε ακόμα:

Advertisement

H Aston Martin των 3 εκατομμυρίων (VIDEO)

H μοναδική Aston Martin Victor 

Advertisement

H μίνι DB5 που κοστίζει όσο μια κανονική C-Class