Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H ασυδοσία της κολόνας (+video)

Ελλάδα 13:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H ασυδοσία της κολόνας (+video)

ΝΕΑ

H ασυδοσία της κολόνας (+video)

ΝΕΑ

Αυτό το Σύμπαν είναι πολύ μεγάλος απατεώνας! Μην δει άνθρωπο να προκόβει, αμέσως να συνωμοτήσει εναντίον του!

Advertisement
Advertisement

Ας κάνουμε ένα πείραμα. Παίρνουμε έναν άνθρωπο -όχι πολύ έξυπνο, ούτε πολύ ικανό- και τον βάζουμε πίσω από το τιμόνι μιας BMW και ιδίως μιας M3.

Κατόπιν, προκαλούμε βροχή και εμποδίζουμε την άσφαλτο να απάγει το νερό. Στη συνέχεια, επιτρέπουμε στον Homo sapiens να εκδηλώσει τη φύση του. Καθόμαστε αναπαυτικά πίσω και… απολαμβάνουμε το θέαμα…

Μπορεί να συμβεί στον καθένα, πρωτίστως στον εξυπνάκια που συντάσσει αυτές τις γραμμές. Ο οδηγός της συγκεκριμένης BMW M3 ξεκίνησε προς τον προορισμό του μια βροχερή ημέρα. Βγαίνοντας στον κεντρικό δρόμο από μία κάθετη πάροδο αυτού διαπίστωσε ότι δεν υπήρχε ιδιαίτερη κίνηση στο ρεύμα της κατεύθυνσής του και αισθάνθηκε την ανάγκη να ικανοποιήσει την επιθυμία του να ευχαριστηθεί την οδική συμπεριφορά τού αυτοκινήτου.

Advertisement
Advertisement

Πατώντας έντονα το δεξί πεντάλ, οι πίσω τροχοί τής BMW προσπαθούσαν να βρουν πρόσφυση χωρίς να είναι πάντα εφικτό. Η επιμονή τού οδηγού να συνεχίζει να πιέζει τους 550 ίππους του υπερτροφοδοτούμενου εξακύλινδρου σε σειρά κινητήρα να περάσουν στη βρεγμένη άσφαλτο δεν είχε το ανάλογο αποτέλεσμα και σίγουρα όχι αυτό που ο ίδιος επιθυμούσε.

Είναι κι αυτές οι κολόνες φωτισμού… Πάνε και «φυτρώνουν» όπου να ‘ναι… Ο πρωταγωνιστής μας έπεσε θύμα αυτής της παγκόσμιας συνομωσίας τους η οποία, ως γνωστόν, ευθύνεται για πολλά τροχαία ατυχήματα. Πάντως, ο συγκεκριμένος στύλος… τιμωρήθηκε για την απερισκεψία του να βρεθεί στον δρόμο του αυτοκινήτου…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
BMW R18 Iron Annie: Customizing χωρίς όρια
Συγκριτική δοκιμή: BMW M4 CSL vs BMW V8 M3 GTS vs Porsche 911
Όλα όσα γνωρίζουμε για τη νέα BMW iX2