Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H άγρια ομορφιά της νέας Porsche 911 GT3 RS

Ελλάδα 4:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H άγρια ομορφιά της νέας Porsche 911 GT3 RS

ΝΕΑ

H άγρια ομορφιά της νέας Porsche 911 GT3 RS

ΝΕΑ

Η Porsche ετοιμάζεται πυρετωδώς για να παρουσιάσει την ακραία εκδοχή της νέας 911, την mucho GT3 RS.

Advertisement
Advertisement

Ήδη το μοντέλο εξέλιξης εθεάθη στην πίστα του Νίρμπουργκρινγκ, κάνοντας τους απαραίτητους γύρους με στόχο να βρεθούν οι κατάλληλες ρυθμίσεις στα μηχανικά του μέρη, έτσι ώστε να είναι έτοιμη για να παρουσιαστεί μέσα στην επόμενη χρονιά και επισήμως.

Από τις κατασκοπευτικές φωτογραφίες ένα είναι σίγουρο. Η εξωτερική εμφάνιση είναι πέρα για πέρα συγκλονιστική. Σε αυτό βοηθά στο μέγιστο βαθμό το αεροδυναμικό bodykit, το οποίο διαθέτει όλα τα απαραίτητα στοιχεία που θα την κάνουν να ξεχωρίζει τόσο στους δημόσιους δρόμους, όσο και στις πίστες.

Advertisement
Advertisement

Πιο αναλυτικά, το γερμανικό supercar διαθέτει ένα νέο εμπρός καπό, που διαθέτει ενσωματωμένους αεραγωγούς, ένα στοιχείο που βρίσκεται και πάνω από τα εμπρός φτερά τα οποία έχουν μεγαλώσει για να μπορούν να φιλοξενηθούν οι τεράστιοι τροχοί. Συνεχίζοντας πίσω, αυτό που κυριαρχεί είναι η γιγαντιαία σταθερή αεροτομή, με τα ρυθμιζόμενα πτερύγια που αυξομειώνουν την κάθετα παραγόμενη δύναμη και θα λειτουργεί συνδυαστικά  με το μικρότερο σπόιλερ, τοποθετημένο πάνω από τα φωτιστικά σώματα. Σε σχέση με τον προκάτοχό της, λάμπουν διά της απουσία τους τα πλαϊνά βράγχια που έψυχαν τα πίσω φρένα.

Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα που να αφορά το μοτέρ. Λογικά, θα παραμείνει η ίδια φιλοσοφία όπως της προηγούμενης GT3 RS, με εξακύλινδρη σε σειρά διάταξη και ατμοσφαιρική λειτουργία. Υπάρχει ένα ενδεχόμενο να αυξηθεί ο κυβισμός από τα 4,0 στα 4,2 λίτρα, με αποτέλεσμα η απόδοσή του να πάρει την ανιούσα, κοντά στους 580 ίππους.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Advertisement

Υπουργείο: Ασυντήρητο το online-σύστημα για 4,5 χρόνια!

Τελειώνουν και τα αυτοκίνητα με… Ιστορικό Τέλος Ταξινόμησης!

Προσοχή! Με «μαϊμού» book service εισαγόμενα μεταχειρισμένα VW

Advertisement