Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Γυναίκα γέννησε σε Tesla που κινούνταν με Autopilot!

Ελλάδα 16:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Γυναίκα γέννησε σε Tesla που κινούνταν με Autopilot!

ΝΕΑ

Γυναίκα γέννησε σε Tesla που κινούνταν με Autopilot!

ΝΕΑ

Πρόκειται για μια αχτίδα φωτός μέσα στα μαύρα σύννεφα που αιωρούνται πάνω από την Tesla το τελευταίο διάστημα.

Advertisement
Advertisement

Λίγο οι καταγγελίες πολλών γυναικών για σεξουαλική παρενόχληση, λίγο το τροχαίο δυστύχημα στο Παρίσι με πρωταγωνιστή ένα ταξί Model 3, η εικόνα της Tesla έχει αμαυρωθεί σε σημαντικό βαθμό το τελευταίο διάστημα.

Ηλιαχτίδα μέσα στα μαύρα σύννεφα που αιωρούνται πάνω από την εταιρεία παραγωγής αμιγώς ηλεκτρικών ήταν ένα χαρμόσυνο γεγονός που εκτυλίχθηκε στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «Guardian», μια γυναίκα έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της ενόσω βρισκόταν στην καμπίνα ενός αυτοκινήτου της εταιρείας.

Advertisement
Advertisement

Το όχημα βρισκόταν εν κινήσει, με την πανευτυχή πλέον γυναίκα να βρίσκεται στη θέση του συνοδηγού και τον άντρα της πίσω από το τιμόνι.

Μόλις ο τελευταίος αντιλήφθηκε ότι έσπασαν τα νερά και άρχισαν να γίνονται πιο έντονες οι συσπάσεις, έβαλε πλώρη για το νοσοκομείο. Φρόντισε, ωστόσο, να ενεργοποιήσει το σύστημα «αυτόματου πιλότου» Autopilot, ώστε να μπορεί ταυτόχρονα να προσφέρει χείρα βοηθείας στη σύζυγο του.

Advertisement

Όπως αναφέρεται, με το ένα χέρι ακουμπούσε το τιμόνι και με το άλλο προσπαθούσε να βοηθήσει τη γυναίκα του. «Μου έσφιγγε τόσο δυνατά το χέρι σε σημείο που νόμιζα ότι θα μου το σπάσει», υποστήριξε ο ευτυχής πατέρας, Κίτινγκ Σέρι , σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Inquirer».

Η σύζυγος, Γιράν Σέρι επισήμανε ότι δεν ήξερε εάν έπρεπε να κρατηθεί για να μην γεννήσει μέχρι να φθάσουν στο μαιευτήριο.

Advertisement

«Να σπρώξω ή να κρατηθώ; Να σπρώξω ή να κρατηθώ; Γ..α το, ας το κάνουμε», θυμάται να λέει στον εαυτό της, σύμφωνα με το περιοδικό «People», με το μωρό να βλέπει το φως του ηλίου καθώς έφταναν στο νοσοκομείο.

Οι νοσοκόμες έκοψαν τον ομφάλιο λώρο του μωρού μόλις έσπευσαν στο όχημα όπου μόλις είχε γεννήσει η 33χρονη Γιράν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Tesla: Και άλλη καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση
Πότε θα παραδίδεται το ανανεωμένο Tesla Model S;
Τα Tesla ειδοποιούν για αλλαγή ελαστικών

Advertisement