Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Γίνε εσύ ο… νονός της νέας Alfa Romeo!

Ελλάδα 23:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Γίνε εσύ ο… νονός της νέας Alfa Romeo!

ΝΕΑ

Γίνε εσύ ο… νονός της νέας Alfa Romeo!

ΝΕΑ

Η ιταλική μάρκα καλεί τους Αλφίστι -και όχι μόνο- να ρίξουν την δική τους ιδέα για το όνομα της πρώτης πλήρως ηλεκτρικής Alfa Romeo.

Advertisement
Advertisement

Σε τροχιά ανόδου μετά και την παρουσίαση της Tonale, η Alfa Romeo ετοιμάζει ένα ακόμα μοντέλο. Ένα μικρό SUV το οποίο θα είναι το πρώτο ηλεκτρικό της μάρκας.

Για αυτή τη νέα Alfa η εταιρία έβγαλε στα social media μία ανάρτηση μέσω της οποίας ζητά από το κοινό να ρίξει ιδέες για το όνομα του αυτοκινήτου.

Όπως γράφει στα “ψιλά” γράμματα, αυτό δεν σημαίνει κάποια δέσμευση από την πλευρά της εταιρίας ούτε υπάρχει κάποια αμοιβή. Περισσότερο είναι ένα παιχνίδι με το οποίο η ιταλική μάρκα θέλει να κρατήσει ζεστό το κοινό της μέχρι την παρουσίαση του μοντέλου στις αρχές του 2024.

Advertisement
Advertisement

Η μικρή ηλεκτρική Alfa Romeo είναι κάτι που περιμένουμε εδώ και καιρό, και όπως είναι προφανές θα βασίζεται πάνω στα μηχανικά μέρη του Jeep Avenger και των άλλων αντίστοιχων μοντέλων του γκρουπ Stellantis.

Το αμάξωμα και οι ρυθμίσεις θα είναι βέβαια στις πιο σπορφτίφ προδιαγραφές μιας Alfa Romeo, εστιάζοντας περισσότερο στην οδική συμπεριφορά και σε ένα γνήσιο ιταλικό σχεδιαστικό στιλ.

Θα είναι επίσης μία premium πρόταση στα μικρά ηλεκτρικά που αρχίζουν να γίνονται πολύ hot τον τελευταίο καιρό, μετά και την πρόσφατη παρουσίαση του Volvo EX30.

Advertisement

Όσο για το όνομα, προς το παρόν έχει την κωδική ονομασία “Kid” δηλαδή “Η μικρή” και όπως φαίνεται μάλλον δεν θα παίξει το όνομα Brennero που κυκλοφορούσε μέχρι τώρα.

Υπάρχουν πολλά ακόμα ονόματα στο τραπέζι. Και αν πατήσετε τον σύνδεσμο στο Instagram της Alfa Romeo που βρίσκεται πιο κάτω μπορείτε και εσείς να γίνετε οι… νονοί της μικρής ηλεκτρικής Alfa.

Advertisement

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alfa Romeo (@alfaromeoofficial)

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πως θα ήταν μια Alfa Romeo Tonale QV;
Πότε έρχεται η μικρή και φθηνή Alfa Romeo;
H Alfa Romeo Carabo κλέβει τις εντυπώσεις στο Μιλάνο