Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πως θα ήταν μια Alfa Romeo Tonale QV;

Ελλάδα 11:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πως θα ήταν μια Alfa Romeo Tonale QV;

ΝΕΑ

Πως θα ήταν μια Alfa Romeo Tonale QV;

ΝΕΑ

Οι εκδόσεις Quadrifoglio των μοντέλων της Alfa Romeo, διακρίνονται για το δυναμισμό τους και τις κορυφαίες επιδόσεις τους, οπότε και η Tonale δεν θα μπορούσε να διαφέρει.

Advertisement
Advertisement

Αυτό είναι το βασικό χαρακτηριστικό που σύμφωνα με την ιταλική μάρκα θα αποτελέσει κριτήριο για το αν θα δούμε στο μέλλον μια αντίστοιχη Tonale.

Ο Λάρι Ντόμινικ, επικεφαλής της Alfa Romeo και της Fiat North America, είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι η προσθήκη μιας Tonale Quadrifoglio στην γκάμα της εταιρείας, θα μπορούσε να είναι κάτι που θα απασχολήσει την εταιρεία, μόνο στην περίπτωση που θα μπορούν να την κάνουν πραγματικά σπέσιαλ.

Συγκεκριμένα είπε πως «εάν δεν μπορούμε να προσφέρουμε το επίπεδο απόδοσης που υπάρχει στα υπάρχοντα Quadrifoglio μοντέλα μας, απλά δεν θα το κάνουμε», κατέληξε ο Ντόμινικ.

Advertisement
Advertisement

Είναι σαφές ότι η Alfa Romeo δεν θέλει να κατασκευάσει έναν αντίπαλο που δεν θα μπορεί να σταθεί «απέναντι» στα GLA 35 ή 45 της Mercedes-Benz, μια και μόνο έτσι θα είχε νόημα η δυναμικότερη έκδοση της Tonale.

Αυτό σημαίνει ότι μια Quadrifoglio έκδοση της Tonale (που θα μπορούσε να μοιάζει με αυτή που «οραματίστηκε» η X-Tomi Design και έχουμε ως κεντρική εικόνα) θα είχε νόημα αν θα μπορούσε να αποδίδει ισχύ πάνω από τους 450 ίππους και να είναι τετρακίνητη.

Advertisement

Είναι αναμφίβολα δύσκολο project αλλά δεν πρέπει να αποκλείουμε τίποτα από αυτά που ενδεχομένως θα μπορούσε να δημιουργήσει η Alfa Romeo.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δείτε τη μοναδική Alfa Romeo Giulia SWB Zagato στο δρόμο! (+video)
Συγκριτική δοκιμή: Alfa Romeo Tonale 1.5 160 PS vs Mercedes-Benz GLA 200
H Alfa Romeo Tonale απέναντι στον… τάρανδο (+video)