Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Γιατί αυτή η Mercedes GLA κοστίζει όσο ένα supercar; (+video)

Ελλάδα 7:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιατί αυτή η Mercedes GLA κοστίζει όσο ένα supercar; (+video)

ΝΕΑ

Γιατί αυτή η Mercedes GLA κοστίζει όσο ένα supercar; (+video)

ΝΕΑ

Αυτή η μοναδική Mercedes-AMG CLA 45 S αξίζει πάνω από 300.000 δολάρια (245.500 ευρώ περίπου) με αυτά τα χρήματα αγοράζεται ένα Supercar. Μόλις δείτε το εσωτερικό της θα καταλάβετε γιατί.

Advertisement
Advertisement

Μπορείτε να αγοράσετε μια Mercedes-AMG CLA 45 S με 80.000 ευρώ αλλά αν θέλετε να ξεχωρίζετε και τα χρήματα δεν είναι πρόβλημα δείτε τις επιλογές που σας δίνουν aftermarket κατασκευαστές  όπως η CarCraft.

 

Η εταιρία από την Ελβετία, παρουσίασε την τελευταία της δουλειά, που είναι ένα και μοναδικό μοντέλο και κοστίζει περισσότερα από 200.000 ευρώ. Πώς όμως μια εταιρεία βελτίωσε μία Mercedes-AMG CLA 45 S για να τριπλασιάσει την τιμή της; Σας αποκαλύπτουμε τρία συστατικά: Ανθρακονήματα, Alcantara και δέρμα Nappa. Φυσικά δεν μιλάμε μόνο για λεπτομέρειες από αυτά τα υλικά, αλλά ένα πλήρες σετ από υλικά υψηλής ποιότητας που βρίσκονται στο εξωτερικό και το εσωτερικό του τετράθυρου Coupe.

Advertisement
Advertisement

Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο, η βελτιωμένη CarCraft AMG CLA 45 S διαθέτει πολλά γυαλιστερά μέρη από ανθρακονήματα στο εξωτερικό, ιδιαίτερα στον μπροστινό προφυλακτήρα, στις πλαϊνές ποδιές, στους πλαϊνούς καθρέφτες και στον πίσω προφυλακτήρα με διαχύτη. Το φινίρισμα του αυτοκινήτου έχει επίσης αλλάξει, με επένδυση διπλής μεμβράνης και διπλή στρώση βερνίκι.

Όμως το μεγαλύτερο βάρος των αναβαθμίσεων βρίσκεται στην καμπίνα. Σχεδόν όλα όσα μπορείτε να… αγγίξετε έχουν επένδυση από Alcantara, ή δέρμα Nappa και γυαλιστερό ανθρακόνημα. Ακόμη και τα κουμπιά, τα πόμολα και οι διακόπτες καλύπτονται από Alcantara. Τα καθίσματα διαθέτουν επίσης κυψελοειδή μοτίβο με το λογότυπο της Mercedes και κόκκινες πινελιές.

Advertisement

Τέλος, το Starlight headliner, (οροφή με αστέρια) που θυμίζει Rolls-Royce , είναι το αποκορύφωμα αυτού του custom αυτοκινήτου και είναι πλήρως ελεγχόμενο μέσω ενός τηλεχειριστηρίου ή εφαρμογής. Εάν ενδιαφέρεστε, η CarCraft προσφέρει αυτήν την αναβάθμιση στην AMG CLA 45 S σας. Τα 245.000 ευρώ είναι ένα εντυπωσιακό ποσό, συμφωνούμε, αλλά πιστεύουμε ότι αξίζουν.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Συγκριτικό: BMW M235i xDrive Gran Coupe vs Mercedes-AMG A 35 4MATIC Sedan
Πως θα σας φαινόταν ένα Mercedes-AMG Citan 45;
Ποια καινούρια Mercedes πωλείται στην Ελλάδα πάνω από 500.000 ευρώ;