Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Για… «θεϊκές» επιδόσεις, η Deus παρουσιάζει το Vayanne (+video)

Ελλάδα 6:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Για… «θεϊκές» επιδόσεις, η Deus παρουσιάζει το Vayanne (+video)

Mobility

Για… «θεϊκές» επιδόσεις, η Deus παρουσιάζει το Vayanne (+video)

Mobility

Το ηλεκτρικό υπεραυτοκίνητο Deus Vayanne, υπόσχεται να κάνει θαύματα σε επίπεδο επιδόσεων, τα οποία όμως μόνο 99 «πιστοί» θα βιώνουν.

Advertisement
Advertisement

Στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης, η Deus θα συστηθεί στο κοινό ως κατασκευάστρια αξιοθαύμαστων υπεραυτοκινήτων με πρώτο από αυτά το Vayanne.

Το όνομα Deus σημαίνει «Θεός» στα λατινικά και η Αυστριακή εταιρεία με αυτό το όνομα, υπόσχεται «Θεϊκές» συγκινήσεις μέσω των επιδόσεων που θα προσφέρει σε 99 τολμηρούς που θα κάνουν ότι πρέπει για να αποκτήσουν ένα από τα Vayanne που προτίθεται να κατασκευάσει. Το σχέδιο ανήκει στην Italdesign, ενώ η Williams Advanced Engineering έχει αναλάβει όλα όσα σχετίζονται με την κίνηση και τις επιδόσεις του αυτοκινήτου. Τα οποία, αν θέλετε και τη γνώμη μας, είναι και τα πλέον αξιοθαύμαστα.

Advertisement
Advertisement

Το Vayanne υπόσχεται  απόδοση πάνω από 2.200 ίππους και περισσότερα από 2.000 Nm ροπής, τελική ταχύτητα πάνω από 400 χλμ/ώρα και χρόνο επιτάχυνσης από στάση έως τα 100 χλμ./ώρα λιγότερο από 1,99 δευτερόλεπτα. Το πρωτότυπο που παρουσιάστηκε στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης, κατασκευάστηκε στο εργοστάσιο της Italdesign στο Moncalieri, όπως θα συμβεί και για τις 99 μονάδες που θα παραχθούν για να πουληθούν σε όσους «θέλουν ένα θαύμα» στη ζωή τους. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για το πόσους κινητήρες θα έχει, εμείς εικάζουμε πως θα έχει 4 (έναν για κάθε τροχό).

Το ίδιο ισχύει και για τη χωρητικότητα της μπαταρίας, καθώς δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα σχετικό, ούτε καν μια τάξη μεγέθους για την αυτονομία που θα πρέπει να περιμένει κανείς από αυτό το αυτοκίνητο. Το μόνο που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής είναι ότι η Deus, έχει βάλει ως «μπροστινούς» δύο ονόματα που εγγυώνται την παράδοση των αυτοκινήτων –μια και εμπλέκονται στην παραγωγή του. Αυτά είναι που θα πρέπει να εμπιστευτούν οι 99 εκατομμυριούχοι που θα «ψηθούν» πως θαύματα γίνονται ακόμα και σήμερα, με μια αγνώστου ταυτότητας Αυστριακή εταιρεία, που όπως προκύπτει δεν έχει καμία σχέση με την παραγωγή του αυτοκινήτου παρά μόνο με τη… βάφτισή του.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Italdesign και Williams ετοιμάζουν πλατφόρμα για οικογένεια ηλεκτρικών
H Williams Engineering εξαγοράστηκε από εταιρία ορυχείων!
Η Rivian αύξησε τις τιμές 20% και ο Musk την χλευάζει!

Advertisement

 

 

 

Advertisement