Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Genesis GV70: Ο εξ ανατολών αντίπαλος των Γερμανών (+video)

Ελλάδα 14:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Genesis GV70: Ο εξ ανατολών αντίπαλος των Γερμανών (+video)

ΝΕΑ

Genesis GV70: Ο εξ ανατολών αντίπαλος των Γερμανών (+video)

ΝΕΑ

Το πολυτελές νοτιοκορεατικό μοντέλο έρχεται στην Ευρώπη, για να προκαλέσει κλυδωνισμούς στην κατηγορία των μικρομεσαίων premium SUV.

Advertisement
Advertisement

Απόβαση στη Γηραιά Ήπειρο επιχειρεί η Genesis, ούσα έτοιμη να διασταυρώσει τα ξίφη της με τους premium Ευρωπαίους κατασκευαστές. Πρόταση, φυσικά, έχει να επιδείξει και στην πολυπληθή κατηγορία των μικρομεσαίων πολυτελών SUV, όπου κυριαρχούν τα Audi Q5, BMW X3 και Mercedes GLC.

Το «χαρτί» της Genesis… ακούει στο όνομα GV70, ένα μοντέλο που παντρεύει αρμονικά τον δυναμισμό με την κομψότητα.  Στο μπροστινό τμήμα εδρεύει η επιβλητική μάσκα Crest Grille πλαισιωμένη από τα τετραπλά φώτα Quad Lamps, μεγάλους αεραγωγούς και χρωμιωμένη ποδιά.

Στο πίσω μέρος διακρίνονται αντίστοιχης φιλοσοφίας (με τα μπροστινά) φωτιστικά σώματα, διακριτική αεροτομή, αλλά και οι δύο «μπούκες» της εξάτμισης που ενισχύουν τον αθλητικό χαρακτήρα του GV70.

Advertisement
Advertisement

Το εσωτερικό ξεχωρίζει για τις ιδιαίτερα ποιοτικές επενδύσεις, την οβάλ σχεδιαστική προσέγγιση, αλλά και την «ελεύθερη» οθόνη αφής στο κέντρο του ταμπλό.

Advertisement

Επιπλέον δόσεις δυναμισμού παρέχει το πακέτο “Sport” που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει μαύρες ζάντες αλουμινίου 21 ιντσών, πιο «επιθετικούς» προφυλακτήρες, διαφορετικές απολήξεις για την εξάτμιση, σπορ τιμόνι στο εσωτερικό αλλά και ηλεκτρονικά ελεγχόμενο διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης (e-LSD).

Advertisement

Το GV70 είναι διαθέσιμο με τρεις επιλογές κινητήρων: Δύο τούρπο βενζίνης των 2.500 (304 PS) ή 3.500 κ.εκ. (380 PS) και έναν diesel 2,2 λίτρων (210 PS).

Όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο, ο ισχυρότερος κινητήρας της γκάμας (3,5 λτ.), επιτρέπει στο μοντέλο να επιταχύνει στα πρώτα 100 χλμ./ώρα σε 5,1 δλ. – με ενεργοποιημένο το launch control και το προφίλ οδήγησης Sport+.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Genesis G70 Shooting Brake: Έτοιμο για την Ευρώπη
Teaser του νέου Genesis GV70e
Genesis GV80: Έρχεται και στην Ευρώπη