Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Απόβαση στην Ευρώπη για τη Genesis

Ελλάδα 0:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Απόβαση στην Ευρώπη για τη Genesis

ΝΕΑ

Απόβαση στην Ευρώπη για τη Genesis

ΝΕΑ

Η κορεατική μάρκα πολυτελείας Genesis πρόκειται να φτάσει στην Ευρώπη το επόμενο έτος και το πρόσφατα ανανεωμένο μοντέλο G70 μας δίνει μια γεύση από το τι να περιμένουμε.

Advertisement
Advertisement

Η Genesis – αδελφή μάρκα της Hyundai και της Kia – δημιουργεί την ευρωπαϊκή της έδρα στη Γερμανία, με τις πωλήσεις να ξεκινούν από το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη το 2021.

Τα μοντέλα της Genesis έχουν επίσης εντοπιστεί σε δοκιμές στην Ευρώπη, έτσι περιμένουμε τα αυτοκίνητα που προορίζονται για την ευρωπαϊκή αγορά με τη συμβολή του επικεφαλής Ε & Α του Ομίλου Hyundai και πρώην άνδρα της BMW, Albert Biermann.

Το G70 είναι ο αντίπαλος της BMW Σειράς 3 και μοιράζεται την πλατφόρμα και τους κινητήρες με το Kia Stinger. Αυτό σημαίνει 2λιτρους 4κύλινδρους βενζινοκινητήρες αλλά και έναν 3,3 λίτρων V6, καθώς και έναν ντίζελ 2,2 λίτρων με τετρακίνηση. Φημολογείται ότι μια έκδοση station θα ενταχθεί σύντομα στη γκάμα του G70.

Advertisement
Advertisement

Η τελευταία ανανέωση του G70 – αρχικά κυκλοφόρησε το 2017 – υιοθετεί τη φιλοσοφία σχεδιασμού Athletic Elegance της μάρκας, ενώ υπάρχουν επίσης σημαντικές τεχνολογικές αναβαθμίσεις, συμπεριλαμβανομένης μιας νέας οθόνης αφής 10.25 ιντσών και ασύρματες ενημερώσεις.

Η τρέχουσα σειρά Genesis περιλαμβάνει τα G70, G80 και G90 και το μεγάλο SUV GV80. Περαιτέρω μοντέλα αναμένονται για την επίθεση της Genesis στην Ευρώπη, ενδεχομένως συμπεριλαμβανομένων ηλεκτρικών αυτοκινήτων που βρίσκονται στο Hyundai Group και βασίζονται στην πλατφόρμα E-GMP (Electric Global Modular Platform).

Advertisement

Η Hyundai μόλις ανακοίνωσε τρία νέα μοντέλα EV ως μέρος της ηλεκτρικής υποκατηγορίας Ioniq και αναμένουμε πως η Genesis θα ακολουθήσει τις εκδόσεις αυτών των αυτοκινήτων.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Μόνο αυτόματο το Genesis G70

Ένα Hyundai Genesis Coupe με φουτουριστική εμφάνιση

Advertisement

Περισσότερα για το νέο Genesis G80