Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Φρεσκάρισμα προ των πυλών για το VW T-Cross

Ελλάδα 13:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Φρεσκάρισμα προ των πυλών για το VW T-Cross

ΝΕΑ

Φρεσκάρισμα προ των πυλών για το VW T-Cross

ΝΕΑ

Το μικρότερο SUV της Volkswagen θα ανανεωθεί μέσα στους επόμενους μήνες ώστε να συνεχίσει την καλή της εμπορική παρουσία στις αγορές.

Advertisement
Advertisement

Για άλλη μια φορά, η VW αποδεικνύεται συνεπής απέναντι στους χρονικούς κύκλους της ανανέωσης ενός μοντέλου της. Από το μικρότερο T-Cross μέχρι το μεγαλύτερο Touareg.

Το T-Cross που παρουσιάστηκε στις αγορές το 2019, μπαίνει στη φάση της ανανέωσης, με αλλαγές που όπως προκύπτει θα έχουν περισσότερο να κάνουν με την οπτική διαφοροποίηση.

Οι αλλαγές σε σχέση με το υπάρχον που βλέπουμε στις φωτογραφίες, θα εντοπίζονται στους επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες.

Advertisement
Advertisement

Eλαφρώς διαφορετική και πιο δυναμική θα είναι και η μάσκα με την επίσης επανασχεδιασμένη εισαγωγή. Η διακοσμητική λωρίδα στο πλάτος της μάσκας, θα είναι ελαφρώς πιο μεγάλη, με μια λεπτή επιφάνεια χρωμίου, ανάλογα με την έκδοση εξοπλισμού.

Στο πίσω μέρος οι αλλαγές θα είναι μικρότερης έκτασης, ενώ σε ό,τι έχει να κάνει με τα φωτιστικά σώματα, δεν αναμένεται να υπάρχει διαφοροποίηση στο συνολικό τους σχήμα. Ωστόσο, τα LED θα ορίζουν λίγο διαφοροποιημένη φωτιστική «υπογραφή» για το μικρό SUV μοντέλο της γερμανικής μάρκας.

Advertisement

Σε ό,τι αφορά στην καμπίνα των επιβατών, αυτό που περιμένουμε να δούμε είναι αν θα προχωρήσει η VW σε κάποια αναβάθμιση των επενδύσεων που καλύπτουν μεγάλες επιφάνειες του ταμπλό με σκληρό πλαστικό. Μία παρόμοια αναβάθμιση που είδαμε και στο T-Roc. Από εκεί και πέρα λογικά θα δούμε κάποιες βελτιώσεις στα σημεία, ενώ το σύστημα πολυμέσων θα “τρέχει” στην τελευταία του έκδοση λογισμικού.

Το ταμπλό του τωρινού T-Cross αναμένεται να αναβαθμιστεί ποιοτικά και σημειακά.

Κάτω από το εμπρός καπό, θα διατηρηθεί ο τρικύλινδρος 1.000άρης TSI με δύο εκδόσεις ισχύος στους 95 και 110 ίππους. Ο ισχυρότερος, μαζί με την κορυφαία τετρακύλινδρη έκδοση 1.5 TSI με τους 150 ίππους, θα προσφέρεται και με DSG κιβώτιο ταχυτήτων.

Advertisement

Ουσιαστικά, τα τρία μηχανικά σύνολα θα είναι τα ίδια με του απερχόμενου μοντέλου και θα έχουν κάποιες μικρές βελτιώσεις ως προς την κατανάλωση καυσίμου και των εκπομπών ρύπων.

Ενδεχομένως, μικρές επαναρρυθμίσεις θα υπάρχουν στην ανάρτηση και στο σύστημα διεύθυνσης. Όπως και να έχει πολύ σύντομα θα έχουμε περισσότερα να πούμε για όποιον αναζητά ένα SUV με αστικό χαρακτήρα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πάρτι έκανε η Peugeot στα SUV τον Ιανουάριο
Alfa Romeo: Δεν είναι σίγουρη η αποχώρησή της από τη F1
Έρχονται μεγάλες αυξήσεις στα αυτοκίνητα μέσα στην άνοιξη