Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έτσι είναι το αναβαθμισμένο Volkswagen Touareg

Ελλάδα 20:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έτσι είναι το αναβαθμισμένο Volkswagen Touareg

ΝΕΑ

Έτσι είναι το αναβαθμισμένο Volkswagen Touareg

ΝΕΑ

Στη Volkswagen, κάνουν τις τελευταίες δοκιμές εξέλιξης του επανασχεδιασμένου Touareg το οποίο δεν θα αργήσει να παρουσιαστεί επίσημα.

Advertisement
Advertisement

Τα πρωτότυπα εξελίσσονται ήδη και αυτή την περίοδο οι άνθρωποι της Volkswagen βρίσκονται κοντά στον Αρκτικό Κύκλο όπου πραγματοποιούνται οι τελικές δοκιμές. Η εταιρεία δημοσίευσε φωτογραφίες από τη διαδικασία.

Σε αυτές, παρά το έντονο καμουφλάζ τού αμαξώματος, μπορούμε να διακρίνουμε ότι ο εμπρός προφυλακτήρας έχει επαναδιαμορφωθεί σχετικά, ενώ τα εκεί φώτα είναι νέας τεχνολογίας LED. Σύμφωνα με την εταιρεία, διαθέτουν 38.400 pixels και σχηματίζουν νέα γραφικά κατά τη λειτουργία τους. Επίσης, υπάρχει φωτιζόμενη εγκάρσια λωρίδα σε όλη τη μάσκα.

Advertisement
Advertisement

Στο πίσω μέρος, μερικώς επανασχεδιασμένος είναι ο προφυλακτήρας, τα φώτα έχουν νέα διαμόρφωση, ενώ φαίνεται και το φωτιζόμενο εταιρικό σήμα (κάτω). Πέραν αυτών, LED φώτα έχουν τοποθετηθεί και στο κάτω μέρος των εξωτερικών καθρεφτών για να φωτίζεται το έδαφος πλάι από το όχημα κατά τη νυχτερινή επιβίβαση και αποβίβαση των επιβατών.

Στο ταμπλό, το επανασχεδιασμένο Touareg θα διαθέτει το αναβαθμισμένο σύστημα «Innovision Cockpit» το οποίο αποτελείται από οθόνες τόσο στον πίνακα οργάνων όσο και στο κέντρο της κονσόλας. Η τελευταία, στον βασικό εξοπλισμό είναι 15,0 ιντσών ενώ προαιρετικά, διατίθεται και σε 38,1 ίντσες.

Advertisement

Τα υλικά στο εσωτερικό είναι πιο μαλακά και καλύτερα στην αφή, ιδίως στα τμήματα όπου ακουμπούν τα χέρια του οδηγού και των επιβατών. Στον εξοπλισμό, περιλαμβάνονται ασύρματη σύνδεση κινητού Android Auto και Apple CarPlay και θύρες USB τύπου C, ενώ προαιρετικά θα διατίθεται και σύστημα «Night Vision».

Advertisement

Οι κινητήρες με τους οποίους θα διατίθεται το επανασχεδιασμένο Touareg θα είναι ο τρίλιτρος V6 TSI που αποδίδει 340 ίππους, όπως και ο τρίλιτρος V6 TDI των 231 ίππων. Επίσης, θα διατίθεται και στην έκδοση eHybrid, δηλαδή την Plug-in υβριδική έκδοση με τρίλιτρο V6 TSI και ηλεκτροκινητήρα, όπου θα έχει μέγιστη συνδυαζόμενη ισχύ 380 ίππους.

Τέλος, θα είναι διαθέσιμο και στην έκδοση R eHybrid όπου η μέγιστη συνδυαζόμενη ισχύς τού συστήματος θα είναι 462 ίπποι. Το επανασχεδιασμένο Touareg αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του προσεχούς Μαΐου. 

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Volkswagen συνεργάζεται με τη Marvel Studios
Τι θα κάνει η Volkswagen με τις τιμές των ηλεκτρικών της;
Το VW Golf θα είναι παρόν και στο μέλλον