Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Φουτουριστικό μονοθέσιο από την GM

Ελλάδα 17:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Φουτουριστικό μονοθέσιο από την GM

ΝΕΑ

Φουτουριστικό μονοθέσιο από την GM

ΝΕΑ

Το σχεδιαστικό τμήμα της General Motors έδωσε στη δημοσιότητα μια ακόμα εντυπωσιακή και άκρως ενδιαφέρουσα πρόταση η οποία αυτή τη φορά έχει ιδιαίτερα δυναμικό ύφος καθώς αφορά ένα μονοθέσιο.

Advertisement
Advertisement

Αν και οι περισσότερες προτάσεις που ανεβάζει στο λογαριασμό του στο Instagram το σχεδιαστικό τμήμα GM Design του αμερικάνικου κολοσσού σχετίζονται με μοντέλα παραγωγής αυτή τη φορά τα φώτα της δημοσιότητας συγκέντρωσε ένα σχέδιο με αρκετά διαφορετικό και άκρως δυναμικό χαρακτήρα.

Πρόκειται για ένα μονοθέσιο που θα μπορούσε να αποτελεί μια καθαρόαιμη δημιουργία για αποκλειστική χρήση σε πίστα σε αγώνες ή και track days. Το σχέδιο υπογράφει ο Brian Geiszler, ένας από τους επικεφαλής εσωτερικού σχεδιασμού της GM ο οποίος αποδεικνύει πως έχει εξαιρετικό ταλέντο στο να δημιουργεί εξαιρετικά ενδιαφέρουσες προτάσεις. Το υδατογράφημα με το όνομά του υποδεικνύει πως το σχέδιο πάει πίσω στο 2017 κάτι που σημαίνει πως ανήκει στην κατηγορία των project που δείχνουν περισσότερο τις δυνατότητες του σχεδιαστικού τμήματος και ευρύτερα της GM παρά σε αυτά που έχουν σαν στόχο να αποτυπώσουν κάτι με προοπτικές υλοποίησης.

gm envisions single seat

Advertisement
Advertisement

Οι πιο προσεκτικοί θα παρατηρήσουν το λογότυπο CERV5 το οποίο παραπέμπει στο τμήμα έρευνας και εξέλιξης της GM δηλώνοντας πως πρόκειται για ένα πειραματικό πρωτότυπο (Chevrolet Engineering Research Vehicle). Η σειρά αυτών των πρωτοτύπων είχε ξεκινήσει το 1959 με τα CERV III και IV της δεκαετίας του ‘90 να λειτουργούν ως βάσεις και πηγή έμπνευσης για την Chevrolet Corvette της εποχής. Ας ελπίσουμε λοιπόν πως και το CERV5 ακόμα και μετά από τόσα χρόνια κρύβει το ενδιαφέρον της GM για ένα τέτοιο σχέδιο.

gm envisions single seat

Διαβάστε επίσης
Ο Lebron James εντυπωσιάζεται από το νέο GMC Hummer EV (+vid)
GMC Hummer EV: Δοκιμές και ευχαρίστηση στο χιόνι
GM: Ανεξάρτητη μάρκα η Corvette στο μέλλον