Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πιο δυνατή η Ford Mustang Mach-E παραγωγής

Ελλάδα 16:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πιο δυνατή η Ford Mustang Mach-E παραγωγής

ΝΕΑ

Πιο δυνατή η Ford Mustang Mach-E παραγωγής

ΝΕΑ

Ευχάριστη έκπληξη για όσους έχουν ήδη αποφασίσει να αποκτήσουν μια Mustang Mach-E καθώς φαίνεται πως το μοντέλο παραγωγής θα είναι πιο δυνατό απ’όσο είχε ανακοινωθεί αρχικά από την Ford

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με ανάρτηση ενός μέλους σε forum που είναι αφιερωμένο ειδικά στη Mustang Mach-E ένα έγγραφο που διέρρευσε από εκπαίδευση πωλητών της Ford αναφέρει πως οι τέσσερεις εκδόσεις του ηλεκτρικού SUV θα έχουν ελαφρά υψηλότερη ισχύ και ροπή σε σχέση με αυτή που είχε το μοντέλο στην πρεμιέρα του τον περασμένο Νοέμβριο.

Συγκεκριμένα η πισωκίνητη Standard Range Mach-E θα έχει επιπλέον 12 ίππους και 1,5 χλγμ. ροπής φθάνοντας τους 270 ίππους και 43,7 χλγμ ροπής. Αντίστοιχα η πισωκίνητη Extended Range θα έχει όφελος 8 ίππων και 1,5 χλγμ και θα αγγίζει τους 195 ίππους και τα 43,7 χλγμ ροπής. Αντίστοιχου μεγέθους θα είναι και η αναβάθμιση των τετρακίνητων εκδόσεων με την AWD Standard Range θα έχει την ίδια απόδοση με την πισωκίνητη ενώ η AWD Extended Range παρουσιάζει την μεγαλύτερη αύξηση της τάξης των 15 ίππων σε ισχύ φθάνοντας τους 352 ίππους με την ροπή στα 43,7 χλγμ.

Advertisement
Advertisement

Αναμένουμε να δούμε τις επίσημες προδιαγραφές του μοντέλου παραγωγής ώστε να διαπιστώσουμε την ορθότητα της αναφοράς σχετικά με την αύξηση της ισχύος που λογικά πρέπει να οφείλεται σε βελτίωση της τεχνολογίας και την αποδοτικότητας των ηλεκτροκινητήρων.

 

Advertisement