Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

H Ford Mustang Mach-E είναι έτοιμη για drift

Ελλάδα 3:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Ford Mustang Mach-E είναι έτοιμη για drift

Mobility

H Ford Mustang Mach-E είναι έτοιμη για drift

Mobility

Μια πολλά υποσχόμενη φωτογραφία της Mustang Mach-E να ντριφτάρει μέσα σε σύννεφα καπνού έδωσε στη δημοσιότητα η Ford Performance κάνοντας τους πάντες να περιμένουν με ανυπομονησία την παρουσίαση κάποιας ειδικής έκδοσης

Advertisement
Advertisement

Πρόκειται αναμφίβολα για μια από τις πιο εντυπωσιακές πόζες στις οποίες έχει απαθανατιστεί έως σήμερα η Ford Mustang Mach-E και προσθέτει μια ακόμα νότα μυστηρίου γύρω από τις καυτερές εκδοχές της ηλεκτρικής Mustang που μας έχουν απασχολήσει το τελευταίο διάστημα.

Βλέπετε πριν λίγες ημέρες η RTR Vehicles είχε ανεβάσει ένα video γεμάτο μυστήριο στο οποίο υπονοούσε σαφώς πως προετοιμάζει μια έκδοση του ηλεκτρικού SUV της Ford με πολύ ζωντανό και παιχνιδιάρικο πίσω μέρος. Δύο βδομάδες πριν από αυτό είχε κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο ένα ακόμα video που έδειχνε μια μυστηριώδη πρωτότυπη Mach-E να κάνει donuts στο Κέντρο Εξέλιξης στη Β. Καρολίνα. Σήμερα έρχεται αυτή η φωτογραφία σε ανάρτηση της Ford Performace στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην οποίο μάλιστα αναφέρονται τα ονόματα των Ken Block και Vaughn Gitten Jr. αφήνοντας να εννοηθεί η εμπλοκή τους στην εξέλιξη της συγκεκριμένης Mech-E.

ford mustang mach e

Advertisement
Advertisement

Αν κρίνουμε από την φορτωμένη αεροδυναμικά βοηθήματα εικόνα του εμπρός μέρους που φαίνεται στην φωτογραφία πρέπει να πρόκειται για κάποια ειδική έκδοση της Mach-E. Πιθανά μιλάμε για κάποια έκδοση με σχεδόν αγωνιστικό χαρακτήρα και προδιαγραφές η οποία θα είναι σίγουρα αρκετά πιο δυνατή από την έκδοση παραγωγής και ίσως να έχει και επιπλέον δυνατότητες σε ότι αφορά την διαχείριση και κατανομή της ισχύος. Λαμβάνοντας υπόψη τα ονόματα των οδηγών που αναφέρονται στην ανάρτηση της Ford Performace μπορούμε με αρκετή σιγουριά να υποθέσουμε πως πρόκειται για μια Mach-E που στο άμεσο μέλλον θα δούμε να κάνει εντυπωσιακές φιγούρες με τους δύο αστέρες στη θέση του οδηγού. Η απάντηση του μυστηρίου δεν βρίσκεται πάντως μακριά καθώς η Ford Performance έχει ανακοινώσει πως αύριο θα γίνει η επίσημη παρουσίαση της εξωτικής Mustang Mach-E.

ford mustang mach e

Διαβάστε επίσης

Advertisement

Στην Ελλάδα το «ήπια» υβριδικό Ford Focus (+τιμές)

Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο Ford Bronco (+vid)

Advertisement

Σάλος στο Facebook για την φωτογραφική κλήση των 703 χλμ.!