Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Firestone: Αυτό είναι το τουριστικό Roadhowk 2 ENLITEN

Ελλάδα 12:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Firestone: Αυτό είναι το τουριστικό Roadhowk 2 ENLITEN

ΝΕΑ

Firestone: Αυτό είναι το τουριστικό Roadhowk 2 ENLITEN

ΝΕΑ

H Firestone παρουσιάζει το Roadhawk 2 ENLITEN, το νέο τουριστικό της ελαστικό με την υψηλότερη βαθμολογία στην κατηγορία πρόσφυση σε βρεγμένο.

Advertisement
Advertisement

Το νέο θερινό ελαστικό Firestone Roadhawk 2 ENLITEN προσφέρει την καλύτερη πρόσφυση στην κατηγορία του σε βρεγμένο οδόστρωμα, 20% μεγαλύτερη χιλιομετρική απόσταση από το προηγούμενο Firestone Roadhawk και περισσότερο από 10% μείωση αντίστασης κύλισης για βελτιστοποίηση της κατανάλωσης καυσίμου/ενέργειας.

Με καθημερινές προκλήσεις στο δρόμο, όπως έντονη κυκλοφορία, απότομο φρενάρισμα και ταχύτητα στον αυτοκινητόδρομο, το Firestone Roadhawk 2 ENLITEN προσφέρει τη δυνατότητα στους οδηγούς να έχουν τον έλεγχο των καθημερινών τους διαδρομών.

Το ελαστικό είναι κατασκευασμένο με το ENLITEN, έναν καινοτόμο συνδυασμό τεχνολογιών αιχμής που παρέχει μέγιστη ασφάλεια, εξαιρετική απόδοση ελαστικών και βελτιωμένα χαρακτηριστικά βιωσιμότητας.

Advertisement
Advertisement

Στην περίπτωση του Firestone Roadhawk 2 ENLITEN, συνδυάζεται με μία καινοτόμο τεχνολογία ανάμειξης και την ενσωμάτωση του NanoPro-Tech, μιας σύνθεσης γόμας υψηλής περιεκτικότητας σε πυρίτιο που παρέχει στιβαρή αντοχή στην τριβή και μεγαλύτερη χιλιομετρική απόσταση.

Το αποτέλεσμα είναι ένα ελαστικό με σημαντικές αναβαθμίσεις στην απόδοση σε σχέση με την προηγούμενη γενιά του Firestone Roadhawk.

Το Firestone Roadhawk 2 ENLITEN προσφέρει την καλύτερη πρόσφυση στην κατηγορία του στο βρεγμένο κατακτώντας βαθμολογία Ευρωπαϊκής Ετικέτας «A», παράλληλα με 20% μεγαλύτερη χιλιομετρική απόσταση από το αρχικό Firestone Roadhawk.

Advertisement

Αυτό συνδυάζεται με 12% μείωση στην αντίστασης κύλισης για βελτιστοποίηση της κατανάλωσης καυσίμου/ ενέργειας.

Χάρη στη χρήση του ENLITEN στην τελευταία έκδοση του Firestone – η οποία αναπτύχθηκε στο Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης της Bridgestone στη Ρώμη – το ελαστικό είναι έτοιμο και για ηλεκτρικά.

Advertisement

Αυτό σημαίνει ότι είναι σε θέση να καλύψει τόσο τις γενικές απαιτήσεις απόδοσης οποιουδήποτε αυτοκινήτου όσο και τις ειδικές απαιτήσεις των ηλεκτρικών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Infinity Tyres: Με οικολογική φιλοσοφία
Η Continental παρουσίασε το νέο CrossContact H/T
LingLong Tires: Προσιτή ποιότητα