Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

LingLong Tires: Προσιτή ποιότητα

Ελλάδα 2:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

LingLong Tires: Προσιτή ποιότητα

ΝΕΑ

LingLong Tires: Προσιτή ποιότητα

ΝΕΑ

Η πανίσχυρη LingLong Tire μετά την Ευρώπη έρχεται με τα ποιοτικά της ελαστικά να κερδίσει και τους οδηγούς στην Ελλάδα.

Advertisement
Advertisement

Η εποχή που επικρατούσε η χαλαρή νοοτροπία «λάστιχα να ‘ναι και ότι να ‘ναι» στους οδηγούς έχει περάσει ανεπίστρεπτη. Πλέον ο σύγχρονος οδηγός ενημερώνεται, ασχολείται και κυρίως ενδιαφέρεται για την ασφάλειά του, κάτι που μεταφράζεται σε μια στοχευμένη αγορά όταν έρχεται η στιγμή της αλλαγής ελαστικών στο αυτοκίνητό του.

Αυτή η εγρήγορση των οδηγών έχει γίνει αντιληπτή και από τους κατασκευαστές ελαστικών οι οποίοι παρουσιάζουν συνεχώς νέα προϊόντα με υψηλού επιπέδου τεχνολογία. Ένας από τους κολοσσούς στον κλάδο αυτό, η LingLong Tire έχει κάνει εδώ και κάποια χρόνια την εμφάνισή της στην Ευρώπη με τεράστια επιτυχία και πλέον η εταιρεία έχει έρθει και στη χώρα μας.

Advertisement
Advertisement

Η LingLong ιδρύθηκε το 1975 στην Κίνα και γρήγορα καταξιώθηκε σε όλο τον κόσμο. Διαθέτει μια τεράστια γκάμα ελαστικών σε όλες τις κατηγορίες αυτοκινήτων, λεωφορείων, φορτηγών, τρακτέρ και μηχανημάτων έργου, ενώ διαθέτει εργοστάσια στην Κίνα, την Ταϊλάνδη και τη Σερβία.

Αυτήν τη στιγμή η LingLong θεωρείται ένας από τους κολοσσούς στα ελαστικά καθώς τα προϊόντα της φτάνουν σε περισσότερες από 180 χώρες σε όλο τον κόσμο. Παράλληλα, πολλές μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν επιλέξει τα προϊόντα της LingLong ως ελαστικά πρώτης τοποθέτησης.

Advertisement

Ιδιαίτερη βαρύτητα τα τελευταία χρόνια έχει ρίξει η LingLong στην έρευνα και εξέλιξη νέων τεχνολογιών και υλικών. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει δημιουργήσει τρία κέντρα R&D (Έρευνας και Εξέλιξης) στο Πεκίνο, τη Βόρεια Αμερική και στην έδρα της εταιρείας στο Ζαογιουάν, καθώς και ένα Ευρωπαϊκό κέντρο δοκιμών που ενισχύει την ανάπτυξη σύγχρονης τεχνολογίας.

Advertisement

Η LingLong έχει καταφέρει χάρη στην επιμονή της στην έρευνα να εξελίξει σημαντικές τεχνολογίες και καινοτομίες που απολαμβάνουν οι οδηγοί στο δρόμο. Μία από τις σημαντικότερες είναι η καινοτομία μεμβράνης και η φόρμουλα ρητίνης υψηλού ελέγχου που διασφαλίζει αξιόλογες επιδόσεις σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα.

Στην κορυφή της γκάμας ελαστικών της LingLong για επιβατικά αυτοκίνητα βρίσκονται τα Comfort Master και Sport Master. Στην περίπτωση του Comfort Master έχουμε να κάνουμε με ένα  ελαστικό που δίνει έμφαση στην άνεση, την αθόρυβη κύλιση και τις επιδόσεις στο βρεγμένο οδόστρωμα.

Advertisement

Από την άλλη το κορυφαίο Sport Master είναι ένα ελαστικό υψηλών επιδόσεων και ξεχωρίζει για το αυξημένο κράτημα και τα αγωνιστικά του γονίδια σε στεγνό και βρεγμένο. Τόσο τα Comfort Master όσο και τα Sport Master εμπνέουν εμπιστοσύνη στον οδηγό με ποιοτικά χαρακτηριστικά και προσιτή τιμή.

Στην γκάμα των ελαστικών για επιβατικά αυτοκίνητα της LingLong συναντάμε επίσης τη σειρά Green-Max με ελαστικά All Season, χειμερινά και οικολογικά. Στην κατηγορία των SUV η εταιρεία διαθέτει τη σειρά Crosswind, ενώ για επαγγελματικά οχήματα υπάρχουν πολλαπλές επιλογές για όλα τα είδη van και pick-up.

Η LingLong βρίσκεται ανάμεσα στα κορυφαία brand στον κόσμο με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές αυτοκινήτου να εμπιστεύονται την ποιότητα και την τεχνολογία τους. Στην Ελλάδα η LingLong ήδη έχει κάνει αισθητή την παρουσία της μέσω της πολύπειρης Τενόρα Τεχνική Α.Ε. (του Ομίλου Επιχειρήσεων Τουρνικιωτη) η οποία εξασφαλίζει την ισχυρή θέση της εταιρείας στην αγορά μέσω του άριστου δικτύου συνεργατών, το εξειδικευμένο προσωπικό και τις μεγάλης κλίμακας υποδομές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ελαστικά χωρίς αέρα για ποδήλατα με τεχνολογία από τη NASA
Από τι είναι κατασκευασμένα τα σύγχρονα ελαστικά;
Σοκ! Φορτηγά και λεωφορεία με ελαστικά του 2016