Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Continental παρουσίασε το νέο CrossContact H/T

Ελλάδα 18:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Continental παρουσίασε το νέο CrossContact H/T

ΝΕΑ

Η Continental παρουσίασε το νέο CrossContact H/T

ΝΕΑ

Το νέο ελαστικό της Continental είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες των οδηγών που ταξιδεύουν σε άσφαλτο, αλλά και σε ήπιους χωματόδρομους.

Advertisement
Advertisement

Κατασκευασμένο με ιδιαίτερα στιβαρό σχεδιασμό, υψηλών επιδόσεων και άνεσης, το CrossContact H/T φέρει την σήμανση «M+S», ως ένδειξη των off-road ικανοτήτων του. Μπορεί να τοποθετηθεί τόσο σε συμβατικά, όσο και σε ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Η Continental θα παράγει 43 εκδόσεις του νέου αυτού ελαστικού, ώστε να επιτρέψει σε όσο το δυνατόν περισσότερους οδηγούς να το τοποθετούν σε αυτοκίνητα διαφορετικών κατηγοριών.

Κάθε έκδοση του CrossContact H/T ένα είναι εξοπλισμένη με ένα «νεύρο» στο χείλος του, το οποίο προστατεύει τον τροχό από ζημιές, όταν έρχεται σε επαφή με πέτρες, ενώ κατασκευάζεται για ζάντες με διάμετρο από 15 έως και 21 ίντσες και διαθέτει έγκριση για ταχύτητες έως και 270 χλμ./ώρα.

Advertisement
Advertisement

Σε τεχνικό επίπεδο, οι μηχανικοί της Continental έχουν προσαρμόσει το πέλμα και το μείγμα της γόμας, με τέτοιο τρόπο, ώστε όχι μόνο να είναι δυνατή η πρόσφυση εντός και εκτός δρόμου (H/T = αυτοκινητόδρομος/έδαφος), αλλά έχουν καταφέρει να αυξήσουν και το χιλιομετρικό ωφέλιμο, κατά 20%, σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο.

Το σχέδιο του πέλματος είναι πολλαπλών χρήσεων, για τις καθημερινές προκλήσεις που αντιμετωπίζει ένα επιβατικό/ SUV/ crossover αυτοκίνητο, τόσο στην άσφαλτο όσο και σε ήπιους χωματόδρομους, με μεγάλη ανθεκτικότητα στις πέτρες.

Advertisement

Η μεγάλη γκάμα του CrossContact H/T καλύπτει πολλά μοντέλα από μία σειρά εταιρειών, όπως η Alfa Romeo, η Ford και η Lexus, η Mercedes, η Toyota, η Volvo και η VW.

Για τις κατηγορίες επιβατικών, crossovers, SUV και 4×4, η Continental παράγει συνολικά 270 διαστάσεις ελαστικών για off road χρήση. Η γκάμα αυτών των προϊόντων ήδη εμπλουτίζεται μέσα στο 2024.

Advertisement

Το ελαστικά Continental είναι διαθέσιμα πανελλαδικά, σε πληθώρα διαστάσεων, μέσα από το δίκτυο καταστημάτων των επίσημων συνεργατών της Continental.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τι λάστιχα διαλέγουν οι κατασκευαστές ηλεκτρικών;
Πολλαπλές διακρίσεις για τα ελαστικά της Continental
Continental: Πιστός θιασιώτης της οδικής ασφάλειας