Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Infinity Tyres: Με οικολογική φιλοσοφία

Ελλάδα 1:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Infinity Tyres: Με οικολογική φιλοσοφία

ΝΕΑ

Infinity Tyres: Με οικολογική φιλοσοφία

ΝΕΑ

Η Infinity Tyres ακολουθεί μια ξεχωριστή φιλοσοφία ακολουθώντας το συνδυασμό της υψηλής απόδοσης και του σεβασμού στο περιβάλλον για τα ελαστικά της.

Advertisement
Advertisement

Προερχόμενη από έναν τεράστιο κολοσσό στον τομέα της κινητικότητας, η Infinity Tyres γνωρίζει καλά την τέχνη της κατασκευής ελαστικών. Από την ίδρυσή της πριν από σχεδόν 40 χρόνια μέχρι και σήμερα έχει ακολουθήσει ένα μονοπάτι που δύσκολα συναντάμε σε πρωτοκλασάτες εταιρείες κατασκευής ελαστικών και όχι μόνο.

Η Infinity Tyres ταυτόχρονα με την επένδυση σε πρωτοποριακά και υψηλής ποιότητας προϊόντα, επένδυσε και στην οικολογία αναπτύσσοντας μια μοναδική κουλτούρα σεβασμού του περιβάλλοντος. Στο επίκεντρο της γκάμας ελαστικών της Infinity βρίσκεται η ασφάλεια και η απόδοση πάντα όμως με οικολογικές λύσεις τόσο στην παραγωγή όσο και στα υλικά κατασκευής.

Advertisement
Advertisement

Η τελευταία γενιά ελαστικών της Infinity χρησιμοποιούν υψηλής επεξεργασίας οξείδιο του πυριτίου (Silica) το οποίο έχει αποδειχτεί ότι χαρίζει εξαιρετική απόδοση στο στεγνό και στο βρεγμένο. Ακόμα ένα σημαντικό πλεονέκτημα είναι η μειωμένη αντίσταση στη διάρκεια της κύλισης κάτι που μεταφράζεται σε μείωση της κατανάλωσης, της μεγαλύτερης αυτονομίας και της ανθεκτικότητας. Παράλληλα έχει παρατηρηθεί και μείωση των εκπομπών CΟ2 και μείωση του θορύβου βελτιώνοντας συνολικά την ποιότητα κύλισης του οχήματος.

Χάρη σε αυτήν την τεχνολογία υψηλής περιεκτικότητας σε Silica ο οδηγός μένει ξέγνοιαστος ακόμα και στη σκληρή χρήση. Τα ελαστικά της Infinity είναι ανθεκτικά στη ζέστη και στα ανεπιθύμητα σκισίματα σε κάποιο πεζοδρόμιο ή ράμπα.

Advertisement

Στην γκάμα ελαστικών της Infinity θα συναντήσει κανείς πολλές επιλογές για επιβατικά, SUV και επαγγελματικά οχήματα. Ένα από τα πιο δημοφιλή ελαστικά της Infinity για επιβατικά είναι το ECOPIONEER το οποίο είναι διαθέσιμο για ζάντες από 13 έως και 16 ίντσες. Χάρη στην τριπλή εσωτερική επέμβαση και το ενισχυμένο μοτίβο το ελαστικό παρέχει εξαιρετική πρόσφυση στο βρεγμένο και μειωμένο θόρυβο.

Advertisement

Για τα αυτοκίνητα υψηλότερων επιδόσεων η Infinity προτείνει το ECOSIS. Πρόκειται για ένα ελαστικό σχεδιασμένο για ακρίβεια στην οδήγηση, αυξημένη άνεση και υψηλού επιπέδου πρόσφυση στο στεγνό και το βρεγμένο οδόστρωμα. Αν οι επιδόσεις του αυτοκινήτου σας τώρα είναι πολύ υψηλές τότε στην Infinity θα βρείτε το ECOMAX, ένα ελαστικό υψηλών επιδόσεων με τρομερό κράτημα στις στροφές, καλή πληροφόρηση του οδηγού και αμεσότητα στις αντιδράσεις.

Η Infinity διαθέτει επίσης στην γκάμα της ειδικά λάστιχα για τη δημοφιλέστατη κατηγορία των SUV. Τα συγκεκριμένα ελαστικά απαιτούν καλή συμπεριφορά στο δρόμο η οποία θα συνδυάζεται με άνεση και ανθεκτικότητα κυρίως στο ταξίδι. Για τους απαιτητικούς οδηγούς SUV η εταιρεία προσφέρει το ENVIRO, ένα ελαστικό με εξαιρετική συμπεριφορά στο στεγνό και το βρεγμένο χάρη στην ασύμμετρη σχεδίαση του πέλματος. Παράλληλα, τα πλευρικά του ελαστικού είναι ενισχυμένα για καλύτερη σταθερότητα στις υψηλές ταχύτητες και συνέπεια στις στροφές.

Advertisement

Για πιο σκληρή χρήση εκτός δρόμου η Infinity προσφέρει το ECOTREK. Πρόκειται για ένα ελαστικό σχεδιασμένο τόσο για SUV όσο και για 4Χ4 με πολύ καλή συμπεριφορά σε διαφορετικά τερέν χάρη στο σχεδιαστικό μοτίβο των τεσσάρων καναλιών. Τέλος, για τα επαγγελματικά οχήματα η Infinity Tyres διαθέτει το ECOVANTAGE το οποίο είναι ανθεκτικό στην σκληρή καθημερινή χρήση προσφέροντας άνεση και ασφάλεια στον επαγγελματία οδηγό.

Η ελαστικά της Infinity Tyres στην Ελλάδα θα τα βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της Elastrak. Η έμπειρη εταιρεία ανήκει στον Όμιλο Eltrak και δημιουργήθηκε το 2001 με την έλευση στη χώρα μας των ελαστικών της Bridgestone και της Firestone. Η Elastrak προσθέτει λοιπόν μια ακόμα σημαντική μάρκα στην οικογένειά της φροντίζοντας να παρέχει ποιοτικές και εξειδικευμένες υπηρεσίες στους πελάτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H Elastrak φέρνει τα λάστιχα Infinity
Ελαστικά χωρίς αέρα για ποδήλατα με τεχνολογία από τη NASA
Από τι είναι κατασκευασμένα τα σύγχρονα ελαστικά;