Live Κίνηση
Περισσότερα
Fleet Cars

Φήμες για έκδοση pick up του νέου Ford Bronco

Ελλάδα 12:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Φήμες για έκδοση pick up του νέου Ford Bronco

Fleet Cars

Φήμες για έκδοση pick up του νέου Ford Bronco

Fleet Cars

Το νέο και πολλά υποσχόμενο Bronco της Ford, σύμφωνα με φήμες (που όλο και πληθαίνουν) θα διατεθεί και σε μια επαγγελματική έκδοση με αμάξωμα που θα έχει ανοιχτό χώρο φόρτωσης πίσω.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με την Automobile, η Ford εξελίσσει την έκδοση pick up του νέου μοντέλου, προκειμένου να «σταθεί απέναντι» στο Jeep Gladiator.

Οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για εξέλιξη του μοντέλου από τη Ford, με στόχο την επίσημη παρουσίασή του κάπου στα τέλη του 2024 και τις αρχές του 2025. Όμως νεότερες αναφορές από έγκυρες πηγές, κάνουν λόγο για σχεδόν έτοιμη έκδοση που θα παρουσιαστεί το αργότερο μέσα στο 2022. Ούτως ή άλλως, καθώς το Bronco βασίζεται σε μια αναβαθμισμένη έκδοση του πλαισίου του Ranger, η εκδοχή του μοντέλου για την οποία γίνεται πολύς λόγος, δεν πρέπει να είναι ιδιαίτερα δύσκολο να εξελιχθεί.

Advertisement
Advertisement

Όπως και το Gladiator, η εν λόγω έκδοση του Bronco θα προσφέρει τον ίδιο εξοπλισμό και τις επιλογές για επένδυση της καμπίνας, με το «τυπικό» μοντέλο. Οι επιλογές του κινητήρα πιθανώς να είναι και αυτές ίδιες, περιλαμβάνοντας έναν τετρακύλινδρο EcoBoost 2,3 λίτρων που αποδίδει 274 ίππους και ροπή 43,1 kgm. Θα πρέπει επίσης να υπάρχει στη γκάμα και το V6 EcoBoost σύνολο των 2,7 λίτρων με 314 ίππους 55,6 kgm ροπής. Στις επιλογές μετάδοσης, πρέπει να περιμένουμε ένα χειροκίνητο κιβώτιο 7 σχέσεων και το αυτόματο 10άρι που έχουμε δει και σε άλλα μοντέλα της εταιρείας.

Διαβάστε επίσης: Η ηλεκτρική Mustang καίει λάστιχα με 1.400PS (VIDEO)

Advertisement

To Ford Bronco παίζει στην έρημο

Ford Hybrid Bonus: Puma και Kuga με μοναδικά προνόμια

Advertisement