Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Ford Bronco παίζει στην έρημο

Ελλάδα 3:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Ford Bronco παίζει στην έρημο

ΝΕΑ

Το Ford Bronco παίζει στην έρημο

ΝΕΑ

Το πολυαναμενόμενο στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού Ford Bronco θα κάνει την επίσημη πρεμιέρα του σήμερα και ήδη έχουν κυκλοφορήσει οι πρώτες εικόνες που δίνουν μια πρώτη γεύση του σκληροπυρηνικού χαρακτήρα αλλά και της γκάμας του.

Advertisement
Advertisement

Το Ford Bronco αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή 4×4 στις ΗΠΑ και φυσικά η είδηση της επιστροφής του με ένα νέο μοντέλο αλλά και κάθε νέο σχετικά με την πορεία της εξέλιξής του και τον σχεδιασμό του απασχόλησαν πολλές φορές το αμερικάνικο κοινό.

Σήμερα είναι προγραμματισμένη η επίσημη πρεμιέρα του νέου Bronco και ήδη το γύρο του διαδικτύου έχουν κάνει κάποιες φωτογραφίες που όχι μόνο μας δείχνουν την τελική μορφή του μικρού 4×4 της Ford το οποίο έχει μια ευχάριστα ρετρό διάθεση αλλά μας αποκαλύπτουν αρκετά πράγματα για τη γκάμα του μοντέλου και φυσικά για τον χαρακτήρα που θα έχει. Πριν λίγες ημέρες είχε παρουσιαστεί μια φωτογραφία που έδειχνε τρία Bronco στο σκοτάδι αλλά με σαφέστατες τις αναλογίες του δείχνοντας μας πως το νέο μοντέλο της Ford θα έχει μια δίθυρη έκδοση στην οποία θα μπορούν αν αφαιρεθούν οι πόρτες και η οροφή, μια τετράθυρη έκδοση με πιο μακρύ μεταξόνιο και μια Sport έκδοση που ίσως να πλησιάζει πιο πολύ τη φιλοσοφία των SUV.

Advertisement
Advertisement

Σήμερα η φωτογραφία που κυκλοφόρησε από την αφιερωμένη στο νέο Ford ιστοσελία Bronco6G.com δείχνει τη δίθυρη έκδοση να παίζει μέσα στην έρημο, κάτι που με τη σειρά του έρχεται να επιβεβαιώσει την φημολογία πως το νέο Bronco θα διατηρήσει τον σκληροτράχηλο εκτός δρόμου χαρακτήρα των προγόνων του και θα αποτελέσει άμεσο αντίλογο στο Jeep Wrangler. Πρόκειται λοιπόν για το καλύτερο ορεκτικό λίγο πριν το κυρίως μενού που αναμένεται με την σημερινή επίσημη πρεμιέρα του Ford Bronco που θα γίνει το απόγευμα στις ΗΠΑ.

Διαβάστε επίσης:

Με 200 ίππους το νέο Ford Puma ST

Advertisement

Το νέο Ford Bronco βουτά στη λάσπη (video)