Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Fiat: Μεγάλες εκπτώσεις και μοναδικά προνόμια σε όλα της τα μοντέλα

Ελλάδα 17:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Fiat: Μεγάλες εκπτώσεις και μοναδικά προνόμια σε όλα της τα μοντέλα

ΝΕΑ

Fiat: Μεγάλες εκπτώσεις και μοναδικά προνόμια σε όλα της τα μοντέλα

ΝΕΑ

Mε το πρόγραμμα Fiat Double Play η Fiat προσφέρει μία μοναδική ευκαιρία στο αγοραστικό κοινό της χώρα μας να αποκτήσει σε προσιτές τιμές ένα μοντέλο της εταιρίας ενώ παράλληλα προσφέρει και μία σειρά σημαντικών προνομίων.

Advertisement
Advertisement

Διατηρώντας αναλλοίωτη την φήμη μιας μάρκας που έχει αφήσει ανεξίτηλα τα σημάδια της στην ιστορία της αυτοκίνησης η Fiat συνεχίζει και σήμερα να παρουσιάζει αυτοκίνητα με ξεχωριστό στιλ, πρακτικότητα, ιδιαίτερα πλούσιο εξοπλισμό για την άνεση και την ασφάλεια των επιβατών.

Την ίδια στιγμή, τα αυτοκίνητα της εταιρίας χαρακτηρίζονται από υψηλή σχέση τιμής προς απόδοση, κάτι που τα καθιστά ιδιαίτερα ελκυστικά σε ένα πιο ευρύ κοινό. Για να τονίσει ακόμα περισσότερο αυτή την διάσταση των αυτοκινήτων της η Fiat λανσάρει ένα νέο πρόγραμμα παροχών με την ονομασία Double Play.

Σε αυτό το πλαίσιο, μέσω του Double Play, το σύνολο της γκάμας των μοντέλων της Fiat είναι διαθέσιμα με εκπτώσεις ύψους έως και 3.200 ευρώ, προνομιακά προγράμματα χρηματοδότησης με επιτόκιο από 3,9% και εξόφληση έως 72 μήνες.

Advertisement
Advertisement

Υπάρχει επίσης και εργοστασιακή εγγύηση διάρκειας 5 ετών με ισχύ έως 200.000χλμ., έτσι ώστε ο αγοραστής να απολαμβάνει αυτή την παροχή χωρίς άγχος για τα χιλιόμετρα που διανύει ανά έτος. Τέλος επιπλέον σιγουριά, αλλά και όφελος προσφέρει η δωρεάν παροχή υπηρεσίας οδικής βοήθειας για 5 χρόνια.

Το πρόγραμμα Double Play αφορά όλα τα μοντέλα της εταιρίας με διαφορετικές παροχές και οφέλη για το καθένα. Ας δούμε αναλυτικά τι ισχύει για κάθε ένα από αυτά.

Advertisement

Το μοναδικό Fiat 500 συνεχίζει την θρυλική του πορεία, παραμένοντας ένα από τα πιο διαχρονικά σχήματα της αγοράς με ακαταμάχητη έλξη σε όλους. Με πληθώρα εκδόσεων, μοναδική κομψότητα και απαράμιλλο στιλ, το 500αράκι παραμένει η πιο γλυκιά στιγμή της ζωής μας μέσα σε ένα αυτοκίνητο. Για το θρυλικό πλέον Fiat 500 το όφελος φτάνει έως τα 3.200€ ενώ υπάρχουν και 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Advertisement

Με το 500Χ η νέα γενιά των compact SUV αποκτά την ιταλική φινέτσα και το ξεχωριστό στιλ, το οποίο συνδυάζεται με μοναδική πρακτικότητα και κορυφαίους χώρους. Ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας περιλαμβάνει όλα τα πιο σύγχρονα στοιχεία της σημερινής εποχής, ενώ υπάρχουν αρκετές εκδόσεις ώστε να ταιριάξουν με το αστικό ή λίγο πιο περιπετειώδεις life style του σύγχρονου καταναλωτή. Το πολύ όμορφο ιταλικό SUV, προσφέρεται με χρηματοδότηση με προκαταβολή ακόμα και από 0€ ενώ συνοδεύεται από 5 χρόνια εγγύησης.

Advertisement

Το αειθαλές Fiat Panda παραμένει η πιο ελκυστική πρόταση για ένα μοντέρνο αυτοκίνητο πόλης, με πολύ νεανική σχεδίαση και απίστευτη ευελιξία. Παρά το μικρό του μέγεθος είναι ιδιαίτερα ευρύχωρο και πρακτικό, ενώ εκμεταλλεύεται στο έπακρο τις διαστάσεις του ώστε να είναι ο πραγματικός σύντροφος του οδηγού στην κίνηση μέσα στην πόλη. Με πολλές δυνατότητες διαμόρφωσης ανάλογα με την αισθητική και τις ανάγκες του καταναλωτή, το Fiat Panda διατίθεται με όφελος έως και 2.250€ που συνδυάζεται με 5ετή εγγύηση.

Το Tipo Hatchack είναι ένα αυτοκίνητο με διαφορετική σχεδίαση, τεχνολογία επόμενης γενιάς και μοναδική άνεση. Με το ολοκαίνουριο Uconnect™ 5, το σύστημα πληροφόρησης – ψυχαγωγίας επόμενης γενιάς και εξαιρετικούς χώρους για επιβάτες και αποσκευές, το Tipo Hatchback είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα προσιτό όχημα για χρήση σε κάθε είδους ανάγκη. Το Tipo Hatchback προσφέρεται με όφελος έως 1.400€. (4)

Το νέο Tipo Cross είναι η crossover έκδοση του μοντέλου της Fiat, συνδυάζοντας μοναδικό στιλ τόσο στο αμάξωμα όσο και στο πλούσιο σε εξοπλισμό και ανέσεις σαλόνι. Εξαιρετική πρόταση για όσους αναζητούν ένα αυτοκίνητο που μπορεί να κινηθεί και εκτός ασφάλτου, αποτελεί μία ιδανική επιλογή για τον σύγχρονο οδηγό. Το νέο Tipo Cross προσφέρεται με μέγιστο όφελος που φτάνει τα 1.300€. Χρηματοδότηση μέχρι 72 μήνες, 0% προκαταβολή και 6,95% επιτόκιο ή εναλλακτικά προνομιακή χρηματοδότηση με 3,9% επιτόκιο και 35% προκαταβολή.

Το Tipo Sedan είναι το τρίτο μέλος της οικογένειας του συγκεκριμένου μοντέλου και απευθύνεται σε όσους βάζουν ως πρώτη προτεραιότητα τους χώρους για τους επιβάτες και το μεγάλο πορτ-μπαγκάζ. Ένα από τα πιο ολοκληρωμένα αλλά και πιο προσιτά οικογενειακά μοντέλα της αγοράς έρχεται να προσφέρει λύσεις και παροχές σε νέες οικογένειες που θέλουν την καλύτερη σχέση τιμής προς απόδοση στο αυτοκίνητό τους. Το ευρύχωρο Tipo Sedan με χρηματοδότηση με προκαταβολή ακόμα και από 0€ ενώ συνοδεύεται από 5 χρόνια εγγύησης.

Το πρόγραμμα Fiat Double Play είναι διαθέσιμο για το σύνολο της γκάμας των επιβατικών μοντέλων της Fiat με κινητήρες βενζίνης, φυσικού αερίου (CNG) και diesel, ενώ για περισσότερες πληροφορίες το κοινό μπορεί να απευθύνεται στο Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Διανομέων της μάρκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επίσημο: Νέο Fiat Punto το 2023
Ο λαός αποφάσισε – Το όνομα του νέου crossover της Fiat
Δοκιμή: Fiat Tipo Cross 1.0 100 PS