Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Fiat 600e: Ξεκίνησε η παραγωγή του στην Πολωνία

Ελλάδα 10:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Fiat 600e: Ξεκίνησε η παραγωγή του στην Πολωνία

ΝΕΑ

Fiat 600e: Ξεκίνησε η παραγωγή του στην Πολωνία

ΝΕΑ

Η παραγωγή του ολοκαίνουργιου Fiat 600e ξεκίνησε μετά την εντυπωσιακή παρουσίαση στο Lingotto στις 4 Ιουλίου και αποτελεί μια σημαντική έκφραση της ανάκαμψης της φίρμας στο B-Segment.

Advertisement
Advertisement

Η παραγωγή ξεκίνησε στις 7 Σεπτεμβρίου στο εργοστάσιο της Stellantis στο Tychy. Το πρώτο Fiat 600e που κατασκευάστηκε ήταν στην υψηλή έκδοση La Prima και είχε ένα εντυπωσιακό πορτοκαλί χρώμα.

Το Fiat 600e σε και τις δύο εκδόσεις, La Prima και (600e)RED, διαθέτει ένα εξελιγμένο ηλεκτρικό σύστημα κίνησης με αυτονομία 400 χιλιομέτρων σε μικτό κύκλο και πάνω από 600 χιλιόμετρα σε αστικό περιβάλλον, σύμφωνα με τα πρότυπα WLTP. Επίσης, είναι εξοπλισμένο με προηγμένα συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης του οδηγού.

Το εργοστάσιο του Tychy ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1975 και από τότε έχει παράγει μοντέλα που έχουν κερδίσει τον τίτλο “Ευρωπαϊκού Αυτοκινήτου της Χρονιάς”, όπως το Jeep Avenger το 2023, το Fiat 500 το 2008 και το Panda το 2004.

Advertisement
Advertisement

Το εργοστάσιο έχει προσαρμοστεί στη στρατηγική Stellantis Production Way, διασφαλίζοντας αποτελεσματική παραγωγή και υψηλή ποιότητα. Από το ξεκίνημά του, έχει κατασκευάσει εντυπωσιακό αριθμό 10,8 εκατομμυρίων αυτοκινήτων μέχρι τον Δεκέμβριο του 2022.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πόσο θα κοστίζει το Fiat Topolino;
Πρώτη επαφή με το νέο Fiat Topolino
Πρώτη επαφή με το νέο Fiat 600e