Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πρώτη επαφή με το νέο Fiat Topolino

Ελλάδα 8:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πρώτη επαφή με το νέο Fiat Topolino

ΝΕΑ

Πρώτη επαφή με το νέο Fiat Topolino

ΝΕΑ

H Fiat μπαίνει  με γνήσιο… ιταλικό στυλ στη μικρο-κινητικότητα.

Advertisement
Advertisement

Η Fiat πέρα από το καινούργιο 600e παρουσίασε επίσημα στο Τορίνο και το Topolino των 2,53 μέτρων, στο οποίο είχαμε αναφερθεί και πριν κάποιες εβδομάδες.

Μάλιστα εμφάνισε και τις δύο εκδόσεις του, την κλειστή και την ανοιχτή, με τη δεύτερη να λέγεται Topolino Dolcevita και να μην έχει κανονικές πόρτες αλλά ένα σχοινί που θυμίζει είσοδο σε νυχτερινό κλαμπ.

Στα ιδιαίτερα στοιχεία και των δύο συμπεριλαμβάνεται το χρώμα Verde Vita με το οποίο είναι αποκλειστικά διαθέσιμο και οι ειδικές ζάντες.

Advertisement
Advertisement

Επίσης υπάρχει και μια σειρά από ενδιαφέροντα αξεσουάρ.

Όπως ένα μικρό…ντους για την παραλία, αυτοκόλλητα με εφέ ξύλου για την κλειστή έκδοση, το Dolcevita Box (μια θήκη για προσωπικά αντικείμενα από ύφασμα), χρωμιωμένα καλύμματα καθρεφτών αλλά και μαρσπιέ με την επιγραφή Dolcevita.

Advertisement

Το σύστημα πρόωσης δεν διαφοροποιείται από αυτό των άλλων αντίστοιχων μοντέλων του ομίλου Stellantis (Citroen Ami, Opel Rocks-e), όπως δεν διαφοροποιείται και το νομικό πλαίσιο που επιτρέπει και σε 16χρονους να το οδηγούν.

To Fiat Topolino λοιπόν έχει έναν ηλεκτροκινητήρα 8,5 ίππων που εξασφαλίζει μια τελική ταχύτητα 45 χλμ./ώρα και μια μπαταρία 5,4 kWh που του επιτρέπει να καλύπτει μέχρι και 75 χιλιόμετρα με μια φόρτιση.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πρώτη επαφή με το νέο Fiat 600e
Αυτό είναι το νέο Fiat Topolino!
Mission Possible για τον Τομ Κρουζ και το Abarth 500e (+video)