Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Fast X vs Transformers σημειώσατε Χ

Ελλάδα 3:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Fast X vs Transformers σημειώσατε Χ

ΝΕΑ

Fast X vs Transformers σημειώσατε Χ

ΝΕΑ

Οι δύο εντυπωσιακές blockbuster ταινίες δυστυχώς έχουν εγκαταλείψει προ πολλού τον αρχικό τους αυτοκινητοκεντρικό χαρακτήρα.

Advertisement
Advertisement

Τόσο η σειρά ταινιών Fast & Furious, όσο και τα αρχικά βήματα των ταινιών Transformers ήταν εστιασμένες σε μεγάλο βαθμό στα αυτοκίνητα, την οδήγηση και τις μάχες στους δρόμους. Αυτό σταδιακά εξανεμίστηκε και έχουμε φτάσει πλέον σε σημείο να είναι απλά ακόμα μια ταινία δράσης με εντυπωσιακά και συνήθως εξωπραγματικά πλάνα.

Αυτό αποδεικνύεται περίτρανα και από το καινούριο τρέιλερ που κυκλοφόρησε για την ταινία Fast X. Το σενάριο πάλι εστιάζεται στην έντονη σχέση του Ντόμ με την Λέτι που η αλήθεια είναι ότι έχει κουράσει. Ο «κακός» στο Fast X αυτήν τη φορά είναι ένας παρανοϊκός αντιήρωας που ενσαρκώνει ο Τζέισον Μομόα, γνωστός στους περισσότερους ως Aquaman.

Advertisement
Advertisement

Μία από τις πιο εντυπωσιακές σκηνές της ταινίας είναι όταν ο Ντόμ (Βιν Ντίζελ) πέφτει από ένα αεροπλάνο μέσα στην αγαπημένη του Dodge Charger και προσγειώνεται με… επιτυχία πάνω σε ένα άλλο αυτοκίνητο. Όπως και να έχει, αυτή η σκηνή και κάποιες άλλες σκηνές καταδίωξης δεν μπορούν να ξεφύγουν από τον «James Bond» χαρακτήρα του Fast X.

Ανάμεσα πάντως στα αυτοκίνητα που εμφανίζονται στο νέο Fast X συναντάμε μια Lamborghini Gallardo, μια Chevrolet El Camino, μια Dodge Charger SRT και ένα Nissan Silvia. Η μάχη πάντως των εισιτηρίων στο Box Office της σειράς ταινιών Fast με τα Transformers καλά κρατάει καθώς η πρώτη έχει καταγράψει κέρδη 1,6 εκατομμύρια ευρώ σε αντίθεση με τα 1,4 εκατομμύρια ευρώ των Transformers.

Advertisement

Το τρέιλερ του Fast X.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Παραιτήθηκε ο σκηνοθέτης του Fast and Furious 10
Τιμή-ρεκόρ για την Toyota Supra του «Fast And Furious» (+video)
Η σειρά των Fast And Furious θα ολοκληρωθεί στην 11η ταινία