Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Explore Defender: Σχεδιασμένο για το αδύνατο

Ελλάδα 18:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Explore Defender: Σχεδιασμένο για το αδύνατο

ΝΕΑ

Explore Defender: Σχεδιασμένο για το αδύνατο

ΝΕΑ

Το νέο Defender παραμένει το πιο σκληροπυρηνικό Off-Road όχημα στην κατηγορία του.

Advertisement
Advertisement

Μπορεί οι Βρετανοί να έδωσαν μια εικόνα πολυτέλειας και εκλεπτυσμού στο νέο Defender αλλά σε καμία περίπτωση δεν αμέλησε τις παραδοσιακές αξίες του αυτοκινήτου. Μάλιστα, προσπάθησε με νέες τεχνολογίες, καθώς και καινούργια υλικά και εξαρτήματα να του προσδώσει έναν ακόμα πιο περιπετειώδη αέρα, προκειμένου το Defender να είναι πλέον έτοιμο να ξεπεράσει ακόμα και τα πιο τρελά όρια εξερεύνησης.

Δεν υπάρχει κανένας δρόμος και καμία συνθήκη που να σταματήσει το νέο Defender. Το αναβαθμισμένο σύστημα τετρακίνησης πλέον συνεργάζεται με ένα τεχνολογικά προηγμένο σύστημα διαχείρισης της πρόσφυσης που φροντίζει ο οδηγός να έχει τον απόλυτο έλεγχο ακόμα και στα πιο απαιτητικά τερέν.

Advertisement
Advertisement

Ταυτόχρονα οι κοντές σχέσεις εξασφαλίζουν ακρίβεια στις κινήσεις και επιτρέπουν στο Defender να περνάει από σημεία που πολλοί θα θεωρούσαν απροσπέλαστα. Προκειμένου μάλιστα ο οδηγός να είναι σωστά προετοιμασμένος για όλα είναι εξοπλισμένο με σύστημα ανίχνευσης του εδάφους το οποίο αναλύει τις συνθήκες οδήγησης και τροποποιεί κατάλληλα όλες τις παραμέτρους μετάδοσης της κίνησης αυτόματα και σε πραγματικό χρόνο.

Για τον οδηγό πάλι που θέλει εκείνος να έχει τον απόλυτο έλεγχο, το εμβληματικό τετρακίνητο τού δίνει τη δυνατότητα να ρυθμίσει εκείνος την απόκριση στο γκάζι, την απόκριση του τιμονιού, την εμπλοκή των διαφορικών και του συστήματος ελέγχου της πρόσφυσης, καθώς και πολλών ακόμα παραμέτρων, έτσι ώστε να έχει τη μέγιστη απόδοση σύμφωνα με τις δικές του προτιμήσεις.

Advertisement

Τα ηλεκτρονικά ελεγχόμενα διαφορικά από την άλλη προσφέρουν πάντα τη καλύτερη δυνατή κατανομή της ροπής σε κάθε τροχό προκειμένου να εξαφαλίζεται η κορυφαία πρόσφυση. Στο νέο Defender θα βρει επίσης κανείς ειδικές πνευματικές αναρτήσεις οι οποίες εκτός από την άψογη λειτουργία τους προσφέρουν και τη δυνατότητα ανύψωσης του αμαξώματος και αύξησης της απόστασής του από το έδαφος προκειμένου να μπορεί να περάσει από σημεία με πιο ψηλά εμπόδια.

Advertisement

Ακόμα ένα χρήσιμο σύστημα για τον οδηγό στις περιπέτειες του είναι το Clear View το οποίο μέσω κάμερας απεικονίζει στην κεντρική οθόνη του ταμπλό τι υπάρχει κάτω από το εμπρός μέρος του αυτοκινήτου προκειμένου η διέλευση να είναι όσο το δυνατόν πιο εύκολη και ασφαλής.

Advertisement

Το νέο Defender έχει πάει σε ακόμα υψηλότερο επίπεδο την εμπειρία οδήγησης εκτός δρόμου χάρη στα προηγμένα συστήματα ελέγχου. Δεν είναι απλά ένα SUV άνεσης και πολυτέλειας, είναι ένα άρμα μάχης που θα ταξιδεύει τον οδηγό και τους επιβάτες σε μέρη που δεν είχε καν φανταστεί. Παραμένοντας όμως ταυτόχρονα ένα πολύ ικανό όχημα πόλης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επενδύει σε νέες εγκαταστάσεις η Jaguar Land Rover
Jaguar Land Rover: Πέντε χρόνια εγγύηση
Ετοιμάζεται το σούπερ Land Rover Defender SVX