Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ετοιμάζεται το σούπερ Land Rover Defender SVX

Ελλάδα 11:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ετοιμάζεται το σούπερ Land Rover Defender SVX

ΝΕΑ

Ετοιμάζεται το σούπερ Land Rover Defender SVX

ΝΕΑ

Το πολυτελές off-roader δοκιμάζεται στο Νίρμπουργκρινγκ, δίνοντάς μας μια πρόγευση.

Advertisement
Advertisement

Το Land Rover Defender SVX μπορεί να είναι ένα σκληροπυρηνικό off-roader, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα είναι επαρκώς ικανό και στο δρόμο.

Αυτό είναι ξεκάθαρο, καθώς οι «κατάσκοποι» εντόπισαν το SUV, που υποβάλλεται σε δοκιμή στην εμβληματική πίστα του Νίρμπουργκρινγκ.

Από τα λιγοστά στοιχεία που έχουν προκύψει, το Defender SVX αναμένεται να είναι εξοπλισμένο με έναν μπροστινό προφυλακτήρα που μεγιστοποιεί το διάκενο και μια ελαφρώς αναθεωρημένη μάσκα.

Advertisement
Advertisement

Το μοντέλο παραγωγής σχεδιάζεται να κυκλοφορήσει με  ελαστικά BFGoodrich Trail Terrain T/A και ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών.

Το Defender SVX πιθανότατα θα είναι εξοπλισμένο με μια αναβαθμισμένη ανάρτηση. Λεπτομέρειες δεν έχουν διαρρεύσει, αλλά το στάνταρ μοντέλο διαθέτει ήδη μια αερανάρτηση που μπορεί να εξασφαλίζει έως και 292 χιλιοστά απόσταση από το έδαφος.

Το πρωτότυπο διαθέτει σύστημα εξάτμισης με τέσσερις απολήξεις και αυτό υποδηλώνει ότι το μοντέλο θα εφοδιάζεται με έναν υπερτροφοδοτούμενο V8 5,0 λίτρων που αποδίδει 525 ίππους και 624 Nm ροπής.

Advertisement

Θα πρέπει να συνδυτάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων και ένα σύστημα τετρακίνησης με πληθώρα επιλογών για εκτός δρόμου περιπέτειες.

Το αυτοκίνητο θα αποκαλυφθεί τους επόμενους μήνες και το λανσάρισμά του, αναμένεται εντός του 2024.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το Land Rover Discovery ανανεώθηκε
Σκληροτράχηλο ρολόι αφιερωμένο στο Land Rover Defender
Το Range Rover Velar θα γίνει σύντομα ηλεκτρικό