Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Executive Lease: Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον

Ελλάδα 12:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Executive Lease: Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον

ΝΕΑ

Executive Lease: Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον

ΝΕΑ

Η Executive Lease διακρίνεται για την εξατομικευμένη εξυπηρέτηση και την ικανοποίηση των πελατών της.

Advertisement
Advertisement

Δεν χωράει αμφιβολία ότι η εμπειρία και η τεχνογνωσία είναι βασικά συστατικά για να εμπιστευτεί κανείς μια εταιρεία leasing. Η Executive Lease διαθέτει και τα δύο αυτά βασικά χαρακτηριστικά αφού βρίσκεται στην αγορά του leasing από το 1998. Αυτόματα λοιπόν αποκτά ένα σοβαρό συγκριτικό πλεονέκτημα σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Παράλληλα, χάρη στον κορυφαίο Όμιλο Σφακιανάκη του οποίου είναι μέλος, η εταιρεία διαθέτει τεράστια τεχνογνωσία στον χώρο του αυτοκινήτου με άμεση σχέση με τους κατασκευαστές και έναν τεράστιο στόλο οχημάτων που δύσκολα μπορεί να συγκριθεί με τον ανταγωνισμό.

Η Executive Lease βρίσκεται δίπλα στον πελάτη για κάθε του ανάγκη, ενώ προσφέρει κορυφαίο επίπεδο εξυπηρέτησης πριν κατά τη διάρκεια και μετά την απόκτηση του οχήματος.

Advertisement
Advertisement

Η Executive Lease έχει δημιουργήσει πολλαπλά εξατομικευμένα προγράμματα μίσθωσης οχημάτων προκειμένου όλοι να αποκτήσουν εύκολη πρόσβαση στο leasing.

Απευθύνεται σε ιδιώτες, επαγγελματίες και εταιρείες έχοντας μια ευρεία γκάμα μοντέλων που ξεκινάει από επιβατικά και επαγγελματικά αυτοκίνητα και φτάνει μέχρι τα green cars, τα σχεδόν καινούρια μεταχειρισμένα, τα αμιγώς ηλεκτρικά και τα SUV.

Advertisement

Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επιλέξει τα χαρακτηριστικά του συμβολαίου του, να το διαμορφώσει όπως εκείνος επιθυμεί και να απολαύσει τα βασικά οφέλη των προγραμμάτων της Executive Lease που είναι ότι αποκτάς ένα καινούριο (ή μεταχειρισμένο σαν καινούριο), σύγχρονο όχημα με σταθερά μηνιαία μισθώματα.

Advertisement

Ανάμεσα στα προγράμματα θα βρει τα Advanced, Smart, Service Free και Flexible για να καλύψει τις ανάγκες του ίδιου ή της επιχείρησής του.

Παράλληλα, έχει τη δυνατότητα να αλλάξει το αυτοκίνητό του σε 2, 3 ή 4 χρόνια, να έχει σταθερό μηνιαίο κόστος για όλη τη διάρκεια της μίσθωσης και τη δυνατότητα εξαγοράς ή επιστροφής χωρίς επιπλέον κόστος.

Ιδιαίτερη έμφαση τα τελευταία χρόνια έχει δώσει η Executive Lease στη νέα γενιά των ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Η εταιρεία έχει αφουγκραστεί τις ανάγκες των συγχρόνων μορφών μετακίνησης και έχει δημιουργήσει μια ευρεία γκάμα από Green Cars που αποτελείτε από ηλεκτροκίνητα και υβριδικά αυτοκίνητα.

Advertisement

Τα πλεονεκτήματα της εκμίσθωσης ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου είναι πολλαπλά και έχουν να κάνουν γενικότερα με τη βελτίωση του τρόπου ζωής του οδηγού, τη βιωσιμότητα και φυσικά τη μείωση του κόστους συντήρησης.

Παράλληλα, απολαμβάνεις ευελιξία στο συμβόλαιο που είναι προσαρμοσμένο στις εκάστοτε ανάγκες, πλήρη ασφαλιστική κάλυψη και επιλογή παράδοσης ή εξαγοράς του οχήματος στο τέλος της σύμβασης.

Όλα τα παραπάνω δημιουργούν ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην Executive Lease που δημιουργεί στον ενδιαφερόμενο το αίσθημα εμπιστοσύνης που χρειάζεται για να προχωρήσει στην επιλογή του συμβολαίου που τον βολεύει.

O Όμιλος Σφακιανάκη, διαθέτει επίσης την υπηρεσία Executive Flex, η οποία προσφέρει αυξημένη ελευθερία στη μίσθωση αυτοκινήτων που απευθύνονται σε ιδιώτες, ελεύθερους επαγγελματίες και εταιρείες.

Με μηδενική προκαταβολή, ευελιξία στη διάρκεια χρήσης του αυτοκινήτου και σταθερό μηνιαίο μίσθωμα, ο ενδιαφερόμενος μπορεί να επιλέξει μέσα από μία ευρεία γκάμα καινούριων ή μεταχειρισμένων οχημάτων, με πολύ απλές και online κινήσεις.

Βρίσκεις το αυτοκίνητο που επιθυμείς, επικοινωνείς άμεσα με το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας για προσφορά, ολοκληρώνεις εύκολα τη διαδικασία και παραλαμβάνεις το όχημά σου.

Με περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας και την υποστήριξη του Ομίλου Σφακιανάκη -του κορυφαίου παρόχου πλήρους γκάμας υπηρεσιών αυτοκίνησης- η Executive Lease προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις, υψηλή τεχνογνωσία, μεγάλη γκάμα οχημάτων, άμεση διαδικασία μίσθωσης και διαρκή υποστήριξη επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή της να προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου για τις ανάγκες του μέλλοντος. Ανακαλύψτε το επόμενό σας αυτοκίνητο εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Executive Lease σε οδηγεί στο αύριο της κινητικότητας!
Executive Flex: Νέος παίχτης στην αγορά του leasing
Δωρεάν καλοκαιρινός έλεγχος για Suzuki