Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Executive Lease σε οδηγεί στο αύριο της κινητικότητας!

Ελλάδα 17:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Executive Lease σε οδηγεί στο αύριο της κινητικότητας!

ΝΕΑ

Η Executive Lease σε οδηγεί στο αύριο της κινητικότητας!

ΝΕΑ

Ο δυναμικός όμιλος που μετρά πάνω από δυο δεκαετίες στο χώρο του leasing, θα καλύψει τις ανάγκες μίσθωσης οχήματος ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη, είτε αυτός είναι ιδιώτης, εταιρία ή επαγγελματίας.

Οι υπηρεσίες μίσθωσης τα τελευταία χρόνια σημειώνουν πρωτοφανή αποδοχή από τον κόσμο του αυτοκινήτου, τόσο στους επαγγελματίες όσο και στους ιδιώτες, προσφέροντας ευελιξία κι ευκολία στη χρήση του οχήματος.

Κύριο πλεονέκτημα της υπηρεσίας χρονομίσθωσης, αποτελεί το προκαθορισμένο μηνιαίο μίσθωμα, χωρίς τα πάγια έξοδα, τα τέλη κυκλοφορίας, τη συντήρηση κι επισκευή, το κόστος ελαστικών, την αντικατάσταση του οχήματος σε περίπτωση βλάβης, τη μικτή ασφάλεια και την οδική βοήθεια, ενώ ο πελάτης επιβαρύνεται μόνο με τα έξοδα καυσίμου.

Οι περισσότερες εταιρείες έχουν παρουσιάσει τα δικά τους ευέλικτα προγράμματα leasing για να δελεάσουν τους υποψήφιους αγοραστές, ωστόσο υπάρχουν και κάποιες εταιρείες οι οποίες έχουν πάει τις υπηρεσίες μίσθωσης σε άλλο επίπεδο.

Advertisement
Advertisement

Η Executive Lease βρίσκεται στην αγορά του leasing από το 1998 κάτι που σημαίνει ότι η εμπειρία της στον χώρο είναι αξεπέραστη. Με στόλο αυτοκινήτων που ξεπερνάει τις 15.000 μονάδες και την υποστήριξη και τεχνογνωσία του κραταιού Ομίλου Σφακιανάκη δύσκολα μπορεί να συναντήσει κανείς πιο έμπιστη εταιρεία leasing αυτήν τη στιγμή στην αγορά, με τον πελάτη να έχει την ευελιξία να εξυπηρετηθεί σε όλη την Ελλάδα.

Η εμπειρία και η γνώση στο χώρο του leasing είναι φυσικά πολύ σημαντικά στοιχεία ωστόσο η συνεχής εξέλιξη της αγοράς και της ζήτησης ευέλικτων υπηρεσιών δοκιμάζουν συνέχεια τα όρια των εταιριών. Αυτός είναι και ο λόγος που η Executive Lease δημιούργησε και παρέχει εξατομικευμένα προγράμματα μίσθωσης ώστε να καλύπτει οποιαδήποτε ανάγκη. Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επιλέξει τα χαρακτηριστικά του συμβολαίου του μέσα από μια πλήρη γκάμα προσφορών οχημάτων ή να το διαμορφώσει όπως εκείνος επιθυμεί, κομμένο και ραμμένο στα δικά του μέτρα.

Advertisement
Advertisement

Και όταν λέμε όλων, εννοούμε όλων, ακόμα και τη νέα γενιά οδηγών που θέλουν να ακολουθήσουν το δρόμο της βιωσιμότητας και της περιβαλλοντικής ευθύνης. Για εκείνον λοιπόν που έχει βάλει στόχο να κάνει δικό του ένα καινούριο ηλεκτρικό ή υβριδικό αυτοκίνητο η Executive Lease έχει ετοιμάσει ένα ιδιαίτερο πακέτο μίσθωσης το οποίο ακολουθεί το στρατηγικό πλάνο βιωσιμότητας που έχει θέσει η εταιρεία. Η επιλογή ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου είναι πλέον πολύ προσιτή και σας εξοικονομεί χρόνο και χρήμα μέσα από το χαμηλό κόστος συντήρησης, τη χαμηλή κατανάλωση και τις φορολογικές ελαφρύνσεις, ενώ ταυτόχρονα προστατεύεται και το περιβάλλον.

Η Executive Lease σας βοηθάει να κάνετε το επόμενο βήμα στην ηλεκτροκίνηση με εύκολο και κυρίως προσιτό τρόπο. Η εξειδικευμένη ομάδα της εταιρίας, σας παρέχει όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για το πρόγραμμα κρατικής επιδότησης ηλεκτρικών οχημάτων Κινούμαι Ηλεκτρικά2’ και το leasing. Το εν λόγω κρατικό πρόγραμμα αφορά επιδότηση 30% για μίσθωση αμιγώς ηλεκτρικού οχήματος, από φυσικά πρόσωπα ή εταιρίες.

Advertisement

Αν από την άλλη δεν θέλει κάποιος ένας πλήρως ηλεκτρικό μοντέλο μπορεί να αποκτήσει ένα εξηλεκτρισμένο, είτε υβριδικό είτε plug-in υβριδικό που επιτρέπει και την καθαρά ηλεκτρική κίνηση για κάποια χιλιόμετρα. Οι επιλογές προσφορών της υπηρεσίας μίσθωσης Executive Lease ‘Green Cars είναι αναρίθμητες.

Advertisement

Μόλις άνοιξες την καινούρια σου επιχείρηση και ψάχνεις τρόπους να καλύψεις τις αυξημένες απαιτήσεις μετακίνησής σου; Η Executive Lease με την τεράστια εμπειρία της έρχεται να καλύψει τις ανάγκες σου σε επαγγελματικά αυτοκίνητα.

Με πλεονεκτήματα όπως το ότι η δαπάνη εκπίπτει 100% από τα ακαθάριστα έξοδα και γίνεται συμψηφισμός του ΦΠΑ, ο επαγγελματίας έχει στα χέρια του ένα μεγάλο «όπλο» στη μάχη της καθημερινότητας και της ανάπτυξης της επιχείρησής του.

Παράλληλα, για εκείνους που θέλουν να κάνουν το επόμενο βήμα και να αναπτύξουν την επιχείρησή τους, η Executive Lease διαθέτει την υπηρεσία Van Solution. Ο επαγγελματίας έχει στη διάθεσή του μια μεγάλη γκάμα από van για να επιλέξει και να λύσει το πρόβλημα των μεταφορών με εύκολο, ευέλικτο και οικονομικό τρόπο.

Advertisement

Ίσως, όμως η πιο ενδιαφέρουσα υπηρεσία αυτήν τη στιγμή ανάμεσα στα προγράμματα της Executive Lease είναι το ‘Almost New’. Η αγορά ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου είναι ίσως η πιο ψυχοφθόρα και χρονοβόρα διαδικασία στην αγορά αυτοκινήτου. Χρειάζεται αρκετός χρόνος για να «ψάξεις» την ιδανική λύση για σένα, ενώ απαιτεί από εσένα ειδικές γνώσεις μηχανολογίας για να βεβαιωθείς ότι το όχημα που αγοράζεις είναι σε καλή κατάσταση.

Η Executive Lease κάνει τη ζωή σου εύκολη καθώς ανάμεσα στα μοντέλα που μπορείς να μισθώσεις υπάρχουν και μεταχειρισμένα σε προσιτές τιμές. Το μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι τα συγκεκριμένα οχήματα έχουν περάσει εξονυχιστικούς ελέγχους και με την εγγύηση του Ομίλου Σφακιανάκη θα έχεις στα χέρια του ένα αξιόπιστο, ασφαλές και σχεδόν καινούριο αυτοκίνητο.

Και για τους πιο απαιτητικούς που επιθυμούν άμεση απόκτηση οχήματος, η εταιρία καταφέρνει να προσφέρει ετοιμοπαράδοτα επιβατικά και επαγγελματικά οχήματα, με το κλειδί στο χέρι.

Για ακόμα πιο προσιτή απόκτηση οχήματος, με το πρόγραμμα ‘Easy Pay’, παρέχεται η δυνατότητα μίσθωσης χωρίς προκαταβολή.

Εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κανείς ότι η Executive Lease παρέχει λύσεις για όλους και για όλες τις περιπτώσεις.  Με τον προσωπικό σας σύμβουλο πωλήσεων αναλύετε τις ανάγκες σας και βρίσκετε το ιδανικό όχημα, με τα χαρακτηριστικά και τον εξοπλισμό που πραγματικά χρειάζεστε. Επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας και απλά διαλέξτε το επόμενο αυτοκίνητό σας!