Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέα καμπάνια της Executive Lease

Ελλάδα 17:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέα καμπάνια της Executive Lease

ΝΕΑ

Νέα καμπάνια της Executive Lease

ΝΕΑ

Με τίτλο «Εδώ, είσαι προτεραιότητα» και ανθρωποκεντρική προσέγγιση.

Advertisement
Advertisement

Η Εxecutive Lease αποτελεί μέλος του Ομίλου Σφακιανάκη, ενός εκ των μεγαλύτερων και δυναμικότερων oμίλων του κλάδου αυτοκινήτου στην ελληνική αγορά, με δραστηριότητες που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών αυτοκίνησης, έχοντας εμπειρία άνω των 60 χρόνων.

Mε συνεχή παρουσία στο χώρο του Operating Leasing από το 1998 έχει ως αποστολή να σχεδιάζει και να προσφέρει κορυφαίες υπηρεσίες μίσθωσης που απαντούν σε κάθε ανάγκη, προσαρμόζοντας τα προγράμματά της με ευελιξία και ταχύτητα βάσει των προτιμήσεων του καταναλωτή, τον οποίο και έχει στο επίκεντρο.

Αυτό ακριβώς αναδεικνύει και η νέα επικοινωνιακή της καμπάνια, η οποία πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Brands & Brains. Με μήνυμα «Εδώ, είσαι προτεραιότητα», προβάλει την ανθρωποκεντρική προσέγγιση και την προτεραιότητα που έχει η Executive Lease: την επίτευξη των στόχων και την εκπλήρωση των αναγκών των πελατών της.

Advertisement
Advertisement

Με πρόσωπα που αντιστοιχούν στον ιδιώτη, τον ελεύθερο επαγγελματία αλλά και τις εταιρίες, η καμπάνια περιγράφει, ότι για την Executive Lease, η παροχή του leasing είναι περισσότερα από ένα αυτοκίνητο, καθώς στόχος της εταιρίας είναι να αφουγκραστεί τα όνειρα και τις επιδιώξεις που βρίσκονται πίσω από την ανάγκη ενός αυτοκινήτου.

Περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με τις υπηρεσίες της Executive Lease υπάρχουν στην επίσημη ιστοσελίδα της www.executivelease.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Προσοχή στο Leasing από… αγνώστους
Executive Lease: Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον
Όμιλος Σφακιανάκη: Αποκλειστικός διανομέας των γαλλικών λιπαντικών Areca

Advertisement

 

 

Advertisement