Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Executive Lease σας βάζει στην πρίζα!

Ελλάδα 6:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Executive Lease σας βάζει στην πρίζα!

ΝΕΑ

Η Executive Lease σας βάζει στην πρίζα!

ΝΕΑ

Η Executive Lease προσφέρει το ολοκληρωμένο e-leasing προς όφελος των πελατών αλλά και του περιβάλλοντος. Τα Green Cars περιλαμβάνουν σύγχρονα ηλεκτρικά και υβριδικά αυτοκίνητα, που μπορούν εύκολα και γρήγορα να γίνουν δικά σου.

Advertisement
Advertisement

Η Executive Lease του Ομίλου Σφακιανάκη σας προσφέρει υψηλή ποιότητα και συνέπεια παρέχοντας μια μεγάλη γκάμα πράσινων οχημάτων με προηγμένη τεχνολογία και πληθώρα δυνατοτήτων για μία μοναδική εμπειρία οδήγησης.

Υποστηρίζει στρατηγικά τη βιώσιμη ανάπτυξη, παρέχοντας μία πλήρη γκάμα ηλεκτρικών οχημάτων και ευέλικτων προγραμμάτων μίσθωσης για ιδιώτες, εταιρίες και επαγγελματίες. Με τον όρο «Πράσινα Οχήματα» χαρακτηρίζονται όλα αυτά που έχουν ιδιαίτερα χαμηλές εκπομπές ρύπων.

Η Executive Lease διαθέτει μια μεγάλη γκάμα ηλεκτρικών, υβριδικών, καθώς και plug-in hybrid αυτοκινήτων. Βρίσκεται διαρκώς στην πρώτη γραμμή της νέας τεχνολογίας πράσινων οχημάτων, ώστε να αναπτύσσει τον στόλο της με τα καλύτερα μοντέλα της αγοράς.

Advertisement
Advertisement

Είναι ευρέως γνωστό πως τα πράσινα αυτοκίνητα μπαίνουν όλο και πιο δυναμικά στην αγορά, αφού δεν εκπέμπουν ρύπους, προσφέρουν κορυφαίες επιδόσεις, είναι αθόρυβα, εξοικονομούν κόστος από τον προϋπολογισμό και παράλληλα προσφέρουν πληθώρα επιλογών, που μπορείτε να βρείτε άμεσα στην Executive Lease.

Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες της Executive Lease θα σας συμβουλέψουν εύκολα και γρήγορα για την καλύτερη επιλογή ενός αυτοκινήτου μηδενικών ή ιδιαίτερα χαμηλών εκπομπών ρύπων, που καλύπτει πλήρως τις αυξημένες ανάγκες αλλά και τις όποιες προτιμήσεις σας.

Advertisement

Υπάρχουν όμως διαφορετικές ανάγκες για κάθε πελάτη, τις οποίες αφουγκράζεται η Executive Lease. Με το σωστό πλάνο και τους ειδικούς συμβούλους του πράσινου στόλου αυτοκινήτων, η επιχείρησή σας θα είναι σε θέση να υποστηρίξει  την κοινωνική της ευθύνη και ταυτόχρονα να επωφεληθεί από τις σχετικές αναπτυξιακές και φορολογικές ρυθμίσεις.

Advertisement

Το leasing ηλεκτρικού αυτοκινήτου από την Executive Lease προσφέρει πολλά προνόμια, ανάμεσα σε αυτά και το ότι απολαμβάνετε κάθε στιγμή την οικονομική αλλά και οικολογική οδήγηση. Σημαντικά ηλεκτρικά μοντέλα όπως το ταχύτατο Volvo C40, η ολοκαίνουργια και προηγμένη BMW iX1 ή το σπορ hatchback MG4 μπορούν να γίνουν δικά σου χωρίς κόπο και οικονομική επιβάρυνση.

Εννοείται πως μπορείτε να επωφεληθείτε εκτός όλων των άλλων από όλα τα προνόμια του προγράμματος κρατικής επιδότησης «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2», για ηλεκτροκίνηση μέσω leasing, και να έχετε πάντοτε την αμέριστη υποστήριξη της εξειδικευμένης ομάδας της Executive Lease.

Η Executive Lease αποτελεί την εταιρεία με τη μεγαλύτερη ικανοποίηση πελατών, μια από τις κορυφαίες εταιρείες μίσθωσης στην Ελλάδα, με στόλο 15.000 αυτοκινήτων, η μοναδική πιστοποιημένη για τις υπηρεσίες της με ISO 9001:2015 στο κλάδο των μισθώσεων.

Advertisement

Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς είναι να διαλέξετε το αυτοκίνητο της αρεσκείας σας. Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει η έμπειρη ομάδα της Executive Lease, άμεσα, εύκολα, αποτελεσματικά. Εμπιστευθείτε τους ειδικούς. Η ηλεκτροκίνηση είναι πλέον μέρος της καθημερινότητας μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Executive Lease: Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον
Νέα καμπάνια της Executive Lease
Η Executive Lease σε οδηγεί στο αύριο της κινητικότητας!