Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έτσι θα λέγεται η πιο άγρια Ferrari 296

Ελλάδα 3:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έτσι θα λέγεται η πιο άγρια Ferrari 296

ΝΕΑ

Έτσι θα λέγεται η πιο άγρια Ferrari 296

ΝΕΑ

Η Ferrari ετοιμάζει μια σκληροπυρηνική έκδοση της 296 και μάθαμε πως θα ονομάζεται.

Advertisement
Advertisement

Η Ferrari διανύει χρυσή εποχή με τις πωλήσεις να έχουν εκτοξευτεί και να μην προλαβαίνει να βγάζει από το εργοστάσιο τα ήδη πουλημένα της νέα μοντέλα. Η γκάμα της επίσης έχει επεκταθεί με την προσθήκη τεσσάρων υβριδικών μοντέλων, αλλά και του πρώτου SUV που δεν είναι άλλο από το Purosague.

Η Ferrari μπορεί να έχει ήδη κλείσει τις πωλήσεις τις για το 2024 και το 2025, ωστόσο ετοιμάζει τρία ακόμα νέα μοντέλα που θα τα δούμε μέσα στη χρονιά που διανύουμε. Το ένα από αυτά είναι η νέα 296 η οποία δε θα είναι ακριβώς ένα εντελώς καινούριο μοντέλο, αλλά μια ειδική έκδοση υψηλών επιδόσεων.

Advertisement
Advertisement

Καμία πληροφορία δεν έχουμε ακόμα για το συγκεκριμένο μοντέλο, εκτός από το όνομα το οποίο διέρρευσε μέσω εγγράφων της Υπηρεσίας Πατέντας και Πιστοποίησης της Ιταλίας. Εκεί αποκαλύφθηκε ότι η Ferrari ετοιμάζει για το 2024 ένα μοντέλο που θα ονομάζεται 296 Speciale A. Λαμβάνοντας υπόψη ότι η υπάρχουσα 296 GTΒ είναι η πιο ισχυρή αυτήν τη στιγμή έκδοση του αυτοκινήτου μπορούμε να εικάσουμε ότι η 296 Speciale A θα είναι ακόμα πιο σκληροπυρηνική εκδοχή του αυτοκινήτου και ίσως πλησιάσει τα επίπεδα της SF90.

Εκτός από την 296 Speciale A εμφανίστηκε και μια έκδοση 296 Mugello που ίσως πρόκειται για το κάμπριο μοντέλο (GTS). Πέρα από την ονομασία, το μοντέλο θα είναι σίγουρα εξοπλισμένο με το υβριδικό σύνολο που αποτελείται από τον V6 τούρμπο κινητήρα και τον ισχυρό ηλεκτροκινητήρα ο οποίος αναμένεται να ξεπερνάει τους 850 ίππους. Αναβαθμίσεις αναμένονται στο κομμάτι των αεροδυναμικών και της ανάρτησης, ενώ και στιλιστικά θα έχουμε αλλαγές σε σχέση με τη 296 GTB.

Advertisement

Οι επόμενες εβδομάδες θα έχουν σίγουρα μεγάλο ενδιαφέρον στο Μαρανέλο.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Ferrari κλέβει ιδέες από την Tesla;
Ετοιμάζεται η F250, η διάδοχος της LaFerrari (+video)
Η Ferrari σηκώνει πανιά!